fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó obre una bossa d’ocupació complementària a la d’educador/a social

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó obre una bossa d’ocupació complementària a la d’educador/a social

Les sol·licituds i la documentació es poden presentar fins al 4 d’octubre en la OAC o per la seu electrònica.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha obert la convocatòria pública per a la constitució d’una bossa d’ocupació complementària a la ja vigent d’educador/a social “per a ampliar-la en previsió de cobrir les necessitats temporals i vacants de professionals en aquesta àrea”, tal com ha explicat la regidora de Personal, Zaida Moreno.

El sistema d’oposició és el concurs de mèrits i les sol·licituds es poden presentar fins al 4 d’octubre en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (planta baixa de l’ajuntament) o a través de la seu electrònica de la web municipal. És necessari aportar DNI, títol, currículum, documentació acreditativa dels mèrits que recullen les bases i justificant de pagament de les taxes.

Les bases completes es poden consultar en www.lavallduixo.es, entre elles la baremació que contempla fins a 5 punts pels cursos relacionats amb el lloc de treball sempre que siguin oficials i homologats, fins a 2 punts per idiomes comunitaris i fins a 10 punts pels serveis prestats com a educador/a social tant en l’administració pública com en empreses privades.

Les taxes poden abonar-se en la mateixa Oficina d’Atenció Ciutadana o amb el model d’autoliquidació disponible en la web municipal. El pagament és de 20,20 euros, encara que existeixen bonificacions. Així, les persones amb discapacitat igual o superior al 33% i els aturats de llarga durada abonaran el 50%; i si es compleixen tots dos casos el 25%.

Moreno ha assenyalat que els processos selectius de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó “respecten els principis de mèrit i capacitat” i “se’ls dóna publicitat per tots els mitjans al nostre abast per a garantir la igualtat d’oportunitats i la transparència”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.