fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 obre una bossa d’ocupaci贸 complement脿ria a la d’educador/a social

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 obre una bossa d’ocupaci贸 complement脿ria a la d’educador/a social

Les sol路licituds i la documentaci贸 es poden presentar fins al 4 d’octubre en la OAC o per la seu electr貌nica.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha obert la convocat貌ria p煤blica per a la constituci贸 d’una bossa d’ocupaci贸 complement脿ria a la ja vigent d’educador/a social “per a ampliar-la en previsi贸 de cobrir les necessitats temporals i vacants de professionals en aquesta 脿rea”, tal com ha explicat la regidora de Personal, Zaida Moreno.

El sistema d’oposici贸 茅s el concurs de m猫rits i les sol路licituds es poden presentar fins al 4 d’octubre en l’Oficina d’Atenci贸 Ciutadana (planta baixa de l’ajuntament) o a trav茅s de la seu electr貌nica de la web municipal. 脡s necessari aportar DNI, t铆tol, curr铆culum, documentaci贸 acreditativa dels m猫rits que recullen les bases i justificant de pagament de les taxes.

Les bases completes es poden consultar en www.lavallduixo.es, entre elles la baremaci贸 que contempla fins a 5 punts pels cursos relacionats amb el lloc de treball sempre que siguin oficials i homologats, fins a 2 punts per idiomes comunitaris i fins a 10 punts pels serveis prestats com a educador/a social tant en l’administraci贸 p煤blica com en empreses privades.

Les taxes poden abonar-se en la mateixa Oficina d’Atenci贸 Ciutadana o amb el model d’autoliquidaci贸 disponible en la web municipal. El pagament 茅s de 20,20 euros, encara que existeixen bonificacions. Aix铆, les persones amb discapacitat igual o superior al 33% i els aturats de llarga durada abonaran el 50%; i si es compleixen tots dos casos el 25%.

Moreno ha assenyalat que els processos selectius de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 “respecten els principis de m猫rit i capacitat” i “se’ls d贸na publicitat per tots els mitjans al nostre abast per a garantir la igualtat d’oportunitats i la transpar猫ncia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.