fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó organitza el Fòrum Connecta Labora

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó organitza el Fòrum Connecta Labora

Hi participen 16 empreses i hi ha un total de 600 persones inscrites per a trobar una ocupació.

La Vall d’Uixó acull el Fòrum Connecta Labora a l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja, una jornada organitzada per Labora en col·laboració amb el Pacte Comarcal per l’Ocupació de la Plana Baixa en què participen 16 empreses i hi ha més de 600 persones inscrites. Al llarg del dia es portaran a terme diversos tallers i activitats com xerrades, simulacions d’entrevistes de treball o taules redones.

«Este és un fòrum necessari, ja que una de les reivindicacions de les empreses del nostre territori és la falta de professionals adequats a les seues necessitats, i en la formació de la nostra gent les institucions hem de ser pioneres perquè puguen trobar un treball i un salari digne», assegura l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños. Una altra de les necessitats, segons Baños, és «ajustar els tallers d’ocupació a les necessitats reals dels sectors on els alumnes poden desenvolupar treballs».

«Des del Pacte Comarcal anem a treballar tots els ajuntaments de forma conjunta perquè la gent desocupada puga eixir al mercat laboral en les millors condicions possibles», afegix l’alcaldessa.

Enric Nomdedéu, secretari autonòmic d’Ocupació i Director General de Labora (antic Servef) destaca que el nucli principal de LABORA és l’orientació i la formació per a guiar a les persones cap a aquells mercats on tenen més possibilitats de trobar treball: «El Fòrum Connecta consistix a concentrar en espai i temps actes per a encaminar a les persones cap als espais d’ocupació més adequats per a elles».

Leave a Reply

Your email address will not be published.