fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presenta nous cursos de formaci贸 gratu茂ts

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presenta nous cursos de formaci贸 gratu茂ts

Les inscripcions es poden fer al llarg d’esta setmana a trav茅s de la p脿gina web www.lavallduixo.es

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presenta nous cursos de formaci贸 gratu茂ts, concedits per la Diputaci贸 de Castell贸 i dirigits especialment a persones que es troben en situaci贸 de desocupaci贸. Els cursos en q眉esti贸 s贸n: ‘Apr茅n a dissenyar el teu curriculum vitae’, ‘Alfabetitzaci贸 inform脿tica’, ‘Operador de carretons elevadors’, ‘Ingl茅s espec铆fic per a treball administratiu’ i ‘T猫cniques d’orat貌ria en p煤blic’.

El regidor de Desenvolupament Econ貌mic, Jorge Garc铆a, ha assenyalat que es tracta de cursos molt interessants i demandats que estaran impartits per persones expertes en diferents 脿mbits amb l’objectiu de millorar la formaci贸 i l’ocupabilitat dels valleros i valleras en situaci贸 d’atur.

El curs ‘Apr茅n a dissenyar el teu curriculum vitae’ es desenvolupar脿 el 16 d’abril a la Biblioteca Municipal; ‘Alfabetitzaci贸 inform脿tica’ tindr脿 lloc els dies 12, 14, 19, 21 i 26 de maig tamb茅 a la Biblioteca Municipal; ‘Operador de carretons elevadors’ ser脿 el 4, 5 i 6 de maig; ‘Ingl茅s espec铆fic per a treball administratiu’ s’impartir脿 a l’Escola Oficial d’Idiomes els dies 1, 2, 3, 4 i 5 de juny i, finalment, el curs ‘T猫cniques d’orat貌ria en p煤blic’ encara no t茅 dates fixades.

Les inscripcions es poden fer al llarg d’esta setmana en la p脿gina web www.lavallduixo.es i per a m茅s informaci贸 i resoluci贸 de dubtes es pot acudir a l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local (avinguda Jaume I, 27).

Leave a Reply

Your email address will not be published.