Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora contracta a 7 joves desocupats a través del pla ‘Avalem Joves +’

L’Ajuntament de l’Alcora contracta a 7 joves desocupats a través del pla ‘Avalem Joves +’

El consistori ha rebut 129.488,95 € dels programes Emcuju i Empuju, emmarcats dins del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

L’Ajuntament de l’Alcora ha rebut 129.488,95 euros a través del pla ‘Avalem Joves +’ de la Generalitat Valenciana. Es tracta d’un pla emmarcat dins del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i finançat pel Fons Social Europeu, que es dividix en dos programes -Emcuju i Empuju- per a la contractació de joves desocupats, qualificats i no qualificats, durant un any.

A través del programa Emcuju, l’Ajuntament ha rebut una subvenció de 62.477,95 € i ha contractat a 3 persones: una arquitecta, una advocada i un informàtic. I mitjançant l’Empuju, ha obtingut una subvenció de 67.011 € i ha empleat a 4 persones: 2 conserges i 2 auxiliars administratives.
Els joves contractats han estat rebuts esta setmana per l’alcalde, Samuel Falomir, el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, la primera tinent d’alcalde, Ana Huguet i l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, i ja s’han incorporat als seus respectius llocs de treball.
Tena ha destacat la importància d’este tipus d’iniciatives, “ja que, a més de fomentar l’ocupació juvenil, aporten als participants experiència professional i formació en l’administració local, millorant així la seua ocupabilitat”.

Per la seua part, el primer edil ha ressaltat que el foment de l’ocupació continua sent una de les prioritats de l’equip de govern local, per això “estem sol·licitant tots aquells programes que puguen beneficiar a les persones desocupades de l’Alcora”. En este sentit, “és fonamental sumar recursos i treballar de forma coordinada amb altres administracions”, ha manifestat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.