fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora contracta a 7 joves desocupats a trav茅s del pla ‘Avalem Joves +’

L’Ajuntament de l’Alcora contracta a 7 joves desocupats a trav茅s del pla ‘Avalem Joves +’

El consistori ha rebut 129.488,95 鈧 dels programes Emcuju i Empuju, emmarcats dins del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

L’Ajuntament de l’Alcora ha rebut 129.488,95 euros a trav茅s del pla ‘Avalem Joves +’ de la Generalitat Valenciana. Es tracta d’un pla emmarcat dins del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i finan莽at pel Fons Social Europeu, que es dividix en dos programes -Emcuju i Empuju- per a la contractaci贸 de joves desocupats, qualificats i no qualificats, durant un any.

A trav茅s del programa Emcuju, l’Ajuntament ha rebut una subvenci贸 de 62.477,95 鈧 i ha contractat a 3 persones: una arquitecta, una advocada i un inform脿tic. I mitjan莽ant l’Empuju, ha obtingut una subvenci贸 de 67.011 鈧 i ha empleat a 4 persones: 2 conserges i 2 auxiliars administratives.
Els joves contractats han estat rebuts esta setmana per l’alcalde, Samuel Falomir, el regidor de Promoci贸 Econ貌mica, Robert Tena, la primera tinent d’alcalde, Ana Huguet i l’Agent d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local, i ja s’han incorporat als seus respectius llocs de treball.
Tena ha destacat la import脿ncia d’este tipus d’iniciatives, “ja que, a m茅s de fomentar l’ocupaci贸 juvenil, aporten als participants experi猫ncia professional i formaci贸 en l’administraci贸 local, millorant aix铆 la seua ocupabilitat”.

Per la seua part, el primer edil ha ressaltat que el foment de l’ocupaci贸 continua sent una de les prioritats de l’equip de govern local, per aix貌 “estem sol路licitant tots aquells programes que puguen beneficiar a les persones desocupades de l’Alcora”. En este sentit, “茅s fonamental sumar recursos i treballar de forma coordinada amb altres administracions”, ha manifestat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.