fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Mislata contractar脿 28 persones que hagen perdut el treball degut a la COVID-19

L’Ajuntament de Mislata contractar脿 28 persones que hagen perdut el treball degut a la COVID-19

El consistori ha rebut una subvenci贸 de 300.000鈧 corresponent al programa ‘Avalem Experi猫ncia Ecovid 2020’, destinada a la contractaci贸 de persones durant sis mesos a jornada completa, d’almenys 30 anys d’edat, i que es troben en situaci贸 de desocupaci贸 degut a la pand猫mia.

Al costat d’esta nova acci贸, i sumat al Pla Social d’Ocupaci贸 Municipal i el programa EMCORP, l’Ajuntament de Mislata incorpora en els dos 煤ltims mesos 87 nous treballadors i treballadors
Carlos F. Bielsa: “Des del govern municipal busquem donar una resposta a totes aqueixes persones que estan patint les conseq眉猫ncies de la pand猫mia, tant a aquelles han perdut la seua ocupaci贸 com a les que estan tenint dificultats de reincorporara al mercat laboral”.

L’Ajuntament de Mislata contractar脿 28 persones que es troben en situaci贸 de desocupaci贸 deguda a la conjuntura derivada de la COVID-19. Aix铆 ho ha anunciat l’alcalde de la localitat Carlos F. Bielsa, qui ha indicat que “es tracta d’una subvenci贸 molt important, ja que permetr脿 ajudar a treballadors i treballadores que han perdut la seua ocupaci贸 en els 煤ltims mesos a causa de la crisi sanit脿ria”.

Els beneficiaris finals d’este programa, subvencionat pel Fons Social Europeu, seran persones desocupades que hagen perdut la seua ocupaci贸 anterior i figuren inscrites com a demandants d’ocupaci贸 en els espais LABORA de la Generalitat Valenciana a partir de la declaraci贸 de l’estat d’alarma.

Mislata ha rebut a trav茅s d’este finan莽ament 300 mil euros que s’han destinat a la incorporaci贸 de 28 persones que realitzaran diferents funcions durant 6 mesos a jornada completa. Concretament, els diversos perfils que es contractaran comprenen sis peons d’obra, huit conserges, dos auxiliars i vuit llocs t猫cnics destinats a graduats.

A m茅s, a este programa d’ocupaci贸 se sumen els 9 llocs que s’han incorporat recentment a trav茅s del programa EMCORP, tamb茅 per a fomentar l’ocupaci贸 de persones desocupades, i les 50 persones que s’estan beneficiant del Pla Social d’Ocupaci贸 Municipal, per la qual cosa l’Ajuntament de Mislata incorpora a la seua plantilla un total de 87 treballadors i treballadores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.