fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Mislata contractarà 28 persones que hagen perdut el treball degut a la COVID-19

L’Ajuntament de Mislata contractarà 28 persones que hagen perdut el treball degut a la COVID-19

El consistori ha rebut una subvenció de 300.000€ corresponent al programa ‘Avalem Experiència Ecovid 2020’, destinada a la contractació de persones durant sis mesos a jornada completa, d’almenys 30 anys d’edat, i que es troben en situació de desocupació degut a la pandèmia.

Al costat d’esta nova acció, i sumat al Pla Social d’Ocupació Municipal i el programa EMCORP, l’Ajuntament de Mislata incorpora en els dos últims mesos 87 nous treballadors i treballadors
Carlos F. Bielsa: “Des del govern municipal busquem donar una resposta a totes aqueixes persones que estan patint les conseqüències de la pandèmia, tant a aquelles han perdut la seua ocupació com a les que estan tenint dificultats de reincorporara al mercat laboral”.

L’Ajuntament de Mislata contractarà 28 persones que es troben en situació de desocupació deguda a la conjuntura derivada de la COVID-19. Així ho ha anunciat l’alcalde de la localitat Carlos F. Bielsa, qui ha indicat que “es tracta d’una subvenció molt important, ja que permetrà ajudar a treballadors i treballadores que han perdut la seua ocupació en els últims mesos a causa de la crisi sanitària”.

Els beneficiaris finals d’este programa, subvencionat pel Fons Social Europeu, seran persones desocupades que hagen perdut la seua ocupació anterior i figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els espais LABORA de la Generalitat Valenciana a partir de la declaració de l’estat d’alarma.

Mislata ha rebut a través d’este finançament 300 mil euros que s’han destinat a la incorporació de 28 persones que realitzaran diferents funcions durant 6 mesos a jornada completa. Concretament, els diversos perfils que es contractaran comprenen sis peons d’obra, huit conserges, dos auxiliars i vuit llocs tècnics destinats a graduats.

A més, a este programa d’ocupació se sumen els 9 llocs que s’han incorporat recentment a través del programa EMCORP, també per a fomentar l’ocupació de persones desocupades, i les 50 persones que s’estan beneficiant del Pla Social d’Ocupació Municipal, per la qual cosa l’Ajuntament de Mislata incorpora a la seua plantilla un total de 87 treballadors i treballadores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.