fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda obre la convocat貌ria per a la nova Borsa de treball d’Infermer escolar

L’Ajuntament d’Onda obre la convocat貌ria per a la nova Borsa de treball d’Infermer escolar

El termini de presentaci贸 茅s de 10 dies i els seleccionats realitzaran unes proves que acrediten la seua formaci贸.

L’ajuntament d’Onda obre fins al divendres 28 de setembre, la convocat貌ria per a la nova borsa de treball d’infermer escolar en els centres educatius p煤blics i privats concertats d’educaci贸 infantil, Prim脿ria i Secund脿ria Obligat貌ria de la ciutat.

Esta convocat貌ria publicada en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia de Castell贸 s’ha dut a terme des del consistori en col路laboraci贸 amb l’Associaci贸 cient铆fica d’infermeria i salut escolar al costat del Col路legi d’infermeria de Castell贸.

Els infermers que sol路liciten pla莽a per a este concurs oposici贸 hauran de presentar documents que acrediten la seua formaci贸 com a professional sanitari com: t铆tol de diplomatura o grau universitari en infermeria o obtenir la titulaci贸 abans que finalitze el termini de presentaci贸 d’inst脿ncies.

Un altre dels requisits 茅s tenir la Certificaci贸 d’Aptitud Pedag貌gica (CAP) o m脿ster en formaci贸 del professorat d’educaci贸 secund脿ria obligat貌ria, batxillerat, formaci贸 professional i ensenyament d’idiomes. A m茅s, tenir experi猫ncia laboral com a infermer escolar d’almenys un mes i en serveis relacionats amb urg猫ncies en els 煤ltims deu anys.

Elena Albalat, tinent d’alcalde de l’脌rea de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, ha destacat: “El nostre equip de govern creu imprescindible i necess脿ria la figura de la infermera escolar en cada centre per a millorar la seguretat i el benestar dels alumnes d’Onda”. La proposta de la infermera escolar a les aules 茅s un dels compromisos de l’actual govern amb els seus ve茂ns.

Les persones que complisquen els requisits realitzaran les proves selectives, que constaran d’un examen en format q眉estionari de 50 preguntes, amb respostes alternatives, sobre el contingut del temari que figura com a Annex I en les Bases i en un temps m脿xim de 60 minuts.

Quant a les sol路licituds podran presentar-se al costat del resguard acreditatiu d’haver abonat l’acc茅s a l’examen en el Registre de l’Ajuntament d’Onda o b茅 per via telem脿tica a trav茅s del portal d’administraci贸 electr貌nica del consistori en l’apartat carpeta ciutadana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.