fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les oposicions per a 3.575 places docents a la Comunitat Valenciana arrancaran el dimecres 17 de juny de 2020

Les oposicions per a 3.575 places docents a la Comunitat Valenciana arrancaran el dimecres 17 de juny de 2020

En pr貌ximes meses sectorials amb els sindicats de l’ensenyament es definir脿 el repartiment de les vora 3.600 places per especialitats.

La Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esport ha acordat amb els sindicats docents representats en la Mesa Sectorial d’Educaci贸 el calendari d’oposicions de 2020, que fixa que la part A del primer examen se celebre el dimecres 17 de juny de 2020, mentre que la part B s’escometr脿 l’endem脿, el dijous 18.

La negociaci贸 en la Mesa Sectorial d’Educaci贸 de la proposta del decret que regula l’oferta d’ocupaci贸 p煤blica de personal docent no universitari de l’any 2019, que inclou 3.575 places d’ingr茅s lliure en el cos de professors de Secund脿ria i altres cossos, continuar脿 avant en pr貌ximes dates amb la definici贸 per especialitats dels llocs oferits.

L’avan莽ament de les proves respecte a l’any passat en una setmana i un dia oferix un marge m茅s gran de temps per a abordar tots els terminis del proc茅s de la fase d’oposici贸 com ara la correcci贸, publicaci贸 de llistes provisionals, reclamacions i publicaci贸 de les notes definitives, aix铆 com de la fase de baremaci贸 dels m猫rits i les possibles reclamacions.

A m茅s, estes dates s’han acordat per a evitar coincidir amb les festes de les Fogueres de Sant Joan, que l’any que ve comen莽aran el dissabte 20 de juny. Cal recordar que el dimecres 24 de juny ser脿 festiu a tot el territori valenci脿 i el dijous 25 tamb茅 ho ser脿 a la ciutat d’Alacant.

En total, esta oferta d’ocupaci贸 p煤blica suma 4.295 places. La gran majoria, 3.575 places, corresponen al torn d’ingr茅s lliure. En estes places s’inclouen les 711 convocades i no cobertes en les oposicions del juny passat.

Per cossos, les 3.575 places corresponents al torn d’ingr茅s lliure es repartixen de la manera seg眉ent: 2.771 s贸n per al cos de professorat d’Ensenyament Secundari; 583 pertanyen al cos de professorat t猫cnic d’FP; 60, al de professorat d’escoles oficials d’idiomes; 33, al de catedr脿tics de M煤sica i Arts Esc猫niques; 41, al de professorat de M煤sica i Arts Esc猫niques; i les 煤ltimes 87 s’han assignat al cos de professorat d’Arts Pl脿stiques i Disseny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.