fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les oposicions per a 3.575 places docents a la Comunitat Valenciana arrancaran el dimecres 17 de juny de 2020

Les oposicions per a 3.575 places docents a la Comunitat Valenciana arrancaran el dimecres 17 de juny de 2020

En pròximes meses sectorials amb els sindicats de l’ensenyament es definirà el repartiment de les vora 3.600 places per especialitats.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha acordat amb els sindicats docents representats en la Mesa Sectorial d’Educació el calendari d’oposicions de 2020, que fixa que la part A del primer examen se celebre el dimecres 17 de juny de 2020, mentre que la part B s’escometrà l’endemà, el dijous 18.

La negociació en la Mesa Sectorial d’Educació de la proposta del decret que regula l’oferta d’ocupació pública de personal docent no universitari de l’any 2019, que inclou 3.575 places d’ingrés lliure en el cos de professors de Secundària i altres cossos, continuarà avant en pròximes dates amb la definició per especialitats dels llocs oferits.

L’avançament de les proves respecte a l’any passat en una setmana i un dia oferix un marge més gran de temps per a abordar tots els terminis del procés de la fase d’oposició com ara la correcció, publicació de llistes provisionals, reclamacions i publicació de les notes definitives, així com de la fase de baremació dels mèrits i les possibles reclamacions.

A més, estes dates s’han acordat per a evitar coincidir amb les festes de les Fogueres de Sant Joan, que l’any que ve començaran el dissabte 20 de juny. Cal recordar que el dimecres 24 de juny serà festiu a tot el territori valencià i el dijous 25 també ho serà a la ciutat d’Alacant.

En total, esta oferta d’ocupació pública suma 4.295 places. La gran majoria, 3.575 places, corresponen al torn d’ingrés lliure. En estes places s’inclouen les 711 convocades i no cobertes en les oposicions del juny passat.

Per cossos, les 3.575 places corresponents al torn d’ingrés lliure es repartixen de la manera següent: 2.771 són per al cos de professorat d’Ensenyament Secundari; 583 pertanyen al cos de professorat tècnic d’FP; 60, al de professorat d’escoles oficials d’idiomes; 33, al de catedràtics de Música i Arts Escèniques; 41, al de professorat de Música i Arts Escèniques; i les últimes 87 s’han assignat al cos de professorat d’Arts Plàstiques i Disseny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.