fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Matemàtiques, Valencià i Castellà seran les especialitats amb més places per a les oposicions del 17 de juny de 2020 a la Comunitat Valenciana

Matemàtiques, Valencià i Castellà seran les especialitats amb més places per a les oposicions del 17 de juny de 2020 a la Comunitat Valenciana

De les 3.575 places oferides pel torn d’ingrés lliure, 2.771 corresponen a 30 especialitats del cos de professorat d’Ensenyament Secundari.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport presentarà en la pròxima Mesa Sectorial d’Educació un esborrany de repartiment de places per especialitats per a les oposicions docents de l’any vinent, que arrancaran el dimecres 17 de juny de 2020.

Matemàtiques, amb 424 places pel torn d’ingrés lliure, Llengua Castellana i Literatura, amb l’oferta de 300 places i Llengua i Literatura Valenciana, amb 300 més, seran les especialitats amb més places.

Aquesta negociació en la Mesa Sectorial d’Educació, de la proposta del decret que regula l’oferta d’ocupació pública de personal docent no universitari de l’any 2019, que inclou 3.575 places d’ingrés lliure en el cos de professors de Secundària i altres cossos, arriba després que el mes passat s’acordara el calendari d’oposicions.

El calendari fixa que la part A del primer examen s’executarà el dimecres 17 de juny de 2020, mentre que la part B es durà a terme l’endemà, el dijous 18.

En aquesta oferta s’inclouen els 711 llocs convocats i no coberts en les oposicions del passat mes de juny.

Per cossos, el 77 % de les 3.575 places del torn d’ingrés lliure són del cos de professorat d’Ensenyament Secundari. Concretament s’ofereixen 2.771 llocs.

Dins d’aquest cos es convoquen oposicions a 30 especialitats diferents, però només cinc d’aquestes concentren més de la meitat de les places (el 54,3 %). Són, per aquest ordre: Matemàtiques (424 places); Llengua Castellana i Literatura (300 places); Llengua i Literatura Valenciana (300 places); Anglés (253 places); i Geografia i Història (230 places).

Tot seguit hi ha cinc especialitats que convoquen cent o més places cadascuna: Física i Química (157), Informàtica (150), Biologia i Geologia (110), Orientació Educativa (110) i Educació Física (100).

Les 20 especialitats restants que convoquen places del cos del professorat d’Ensenyament Secundari, per ordre descendent de llocs ofertats, són: Economia (70), Dibuix (60); Francés, Música i Tecnologia, cadascuna amb 50 places; Filosofia i Formació així com Orientació Laboral (FOL), les dues amb 40 llocs; Intervenció Sociocomunitària i Administració d’Empreses, cadascuna amb 30.

A continuació hi ha quatre especialitats que oferten 25 places cadascuna: Organització i Processos de Manteniment de Vehicles, Assessoria i Processos d’Imatge Personal, Processos de Producció Agrària, i Sistemes Electrotècnics i Automàtics.

A més, s’oferten 21 places d’Organització i Gestió Comercial. Tant per Llatí com per l’especialitat d’Organització i Projectes de Sistemes Energètics es convoquen 20 places, 15 per Processos Sanitaris. Tanquen la relació dues especialitats amb 8 places cadascuna, Hostaleria i Turisme i Processos i Mitjans de Comunicació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.