fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda incorpora a 28 aturats durant l’estiu a través del Programa d’Ocupació Municipal Agrària

Onda incorpora a 28 aturats durant l’estiu a través del Programa d’Ocupació Municipal Agrària

L’Ajuntament reforça el servei de neteja de camins rurals durant la temporada estival.

L’Ajuntament d’Onda ha incorporat hui a 14 de les 28 persones desocupades, la resta entraran a l’agost, que reforçaran la neteja i desbrossament de camins durant l’estiu a través del Programa d’Ocupació Municipal Agrària.

Es tracta d’un pla específic que posa en marxa el govern municipal a través d’un Conveni amb el SEPE per a persones desocupades del sector agrari de la ciutat, els qui havien d’estar inscrites prèviament en l’Espai LABORA Onda, a fi de dotar d’una oportunitat laboral als ciutadans d’Onda sense treball i, d’altra banda, millorar el servei de neteja de camins rurals durant la temporada estival.

Els nous treballadors estaran organitzats en dues brigades, formades cadascuna per un oficial i 13 peons, amb duració del contracte d’un mes.

“Obrir noves oportunitats i incentivar l’accés a l’ocupació és una de les grans prioritats d’este govern municipal per als ciutadans d’Onda ” ha destacat el regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella.

El total del cost salarial i de material EPI de les dues brigades ascendeix a 57.600 euros, cofinançats pel SEPE amb 49.100 euros i l’Ajuntament d’Onda amb 8.500 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.