fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda incorpora a 28 aturats durant l’estiu a trav茅s del Programa d’Ocupaci贸 Municipal Agr脿ria

Onda incorpora a 28 aturats durant l’estiu a trav茅s del Programa d’Ocupaci贸 Municipal Agr脿ria

L’Ajuntament refor莽a el servei de neteja de camins rurals durant la temporada estival.

L’Ajuntament d’Onda ha incorporat hui a 14 de les 28 persones desocupades, la resta entraran a l’agost, que refor莽aran la neteja i desbrossament de camins durant l’estiu a trav茅s del Programa d’Ocupaci贸 Municipal Agr脿ria.

Es tracta d’un pla espec铆fic que posa en marxa el govern municipal a trav茅s d’un Conveni amb el SEPE per a persones desocupades del sector agrari de la ciutat, els qui havien d’estar inscrites pr猫viament en l’Espai LABORA Onda, a fi de dotar d’una oportunitat laboral als ciutadans d’Onda sense treball i, d’altra banda, millorar el servei de neteja de camins rurals durant la temporada estival.

Els nous treballadors estaran organitzats en dues brigades, formades cadascuna per un oficial i 13 peons, amb duraci贸 del contracte d’un mes.

“Obrir noves oportunitats i incentivar l’acc茅s a l’ocupaci贸 茅s una de les grans prioritats d’este govern municipal per als ciutadans d’Onda ” ha destacat el regidor d’Hisenda i Ocupaci贸, Salvador Aguilella.

El total del cost salarial i de material EPI de les dues brigades ascendeix a 57.600 euros, cofinan莽ats pel SEPE amb 49.100 euros i l’Ajuntament d’Onda amb 8.500 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.