fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda incrementa les oportunitats laborals dels ve茂ns amb la formaci贸 a la carta

Onda incrementa les oportunitats laborals dels ve茂ns amb la formaci贸 a la carta

Els alumnes del curs “T猫cniques de venda i Atenci贸 al client” han trobat una ocupaci贸 gr脿cies a les pr脿ctiques realitzades.

L’Ajuntament d’Onda oferix formaci贸 teoricopr脿ctica gratu茂ta als ve茂ns que estan buscant una ocupaci贸 estable i de qualitat. Esta setmana ha finalitzat el curs de “T猫cniques de venda i Atenci贸 al client” i m茅s de la meitat dels alumnes ja ha trobat una ocupaci贸, gr脿cies sobretot a les pr脿ctiques que han realitzat en empreses del sector.

Este curs ha consistit a con猫ixer el desenvolupament d’habilitats socioprofessionals orientades a la venda de producte. L’encarregada de Babaia, una de les empreses on s’han realitzat les pr脿ctiques, i que ha contractat a la persona que les ha realitzat en el seu establiment, anima als comer莽os locals a col路laborar amb l’Ag猫ncia d’Inserci贸 laboral de l’Ajuntament, ja que “a l’hora de contractar ja has tingut la possibilitat de con猫ixer als treballadors”.

Aix铆 mateix, Salvador Aguilella, regidor d’Hisenda i Ocupaci贸, ha destacat que “entrar en un comer莽 i que et diguen que contractaran als ciutadans d’Onda que estan realitzant les pr脿ctiques produ茂x un immens sentiment d’alegria” i “d贸na molts motius per a continuar dedicant esfor莽os a este projecte per a ajudar a tots els ve茂ns que el necessiten”.

Este 茅s un projecte de formaci贸 que 茅s possible “gr脿cies a la col路laboraci贸 de les empreses i l’Ajuntament d’Onda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.