Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda incrementa les oportunitats laborals dels veïns amb la formació a la carta

Onda incrementa les oportunitats laborals dels veïns amb la formació a la carta

Els alumnes del curs “Tècniques de venda i Atenció al client” han trobat una ocupació gràcies a les pràctiques realitzades.

L’Ajuntament d’Onda oferix formació teoricopràctica gratuïta als veïns que estan buscant una ocupació estable i de qualitat. Esta setmana ha finalitzat el curs de “Tècniques de venda i Atenció al client” i més de la meitat dels alumnes ja ha trobat una ocupació, gràcies sobretot a les pràctiques que han realitzat en empreses del sector.

Este curs ha consistit a conèixer el desenvolupament d’habilitats socioprofessionals orientades a la venda de producte. L’encarregada de Babaia, una de les empreses on s’han realitzat les pràctiques, i que ha contractat a la persona que les ha realitzat en el seu establiment, anima als comerços locals a col·laborar amb l’Agència d’Inserció laboral de l’Ajuntament, ja que “a l’hora de contractar ja has tingut la possibilitat de conèixer als treballadors”.

Així mateix, Salvador Aguilella, regidor d’Hisenda i Ocupació, ha destacat que “entrar en un comerç i que et diguen que contractaran als ciutadans d’Onda que estan realitzant les pràctiques produïx un immens sentiment d’alegria” i “dóna molts motius per a continuar dedicant esforços a este projecte per a ajudar a tots els veïns que el necessiten”.

Este és un projecte de formació que és possible “gràcies a la col·laboració de les empreses i l’Ajuntament d’Onda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.