fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Begoña Carrasco és proclamada presidenta del PP de la ciutat de Castelló amb el 99% dels vots

Begoña Carrasco és proclamada presidenta del PP de la ciutat de Castelló amb el 99% dels vots

L’IX Congrés Local del PP se salda amb un èxit de participació en votar gairebé 220 afiliats i recolzar de forma unànime la candidatura de Begoña Carrasco sota la nova fórmula “un afiliat, un vot”.

Begoña Carrasco ha estat proclamada esta vesprada, presidenta de la Junta Local del Partit Popular a la ciutat de Castelló després d’obtenir el 99% dels vots emesos en el procés d’elecció que la formació política duu a terme per primera vegada sota la fórmula “un afiliat, un vot”. Un total de 216 afiliats han participat d’este nou procés i d’ells un total de 214 han donat suport a la candidatura de Carrasco i la resta han votat en blanc.

D’esta manera, l’IX Congrés Local del PP de Castelló se salda amb un èxit de participació i amb el respatller unànime al nou Comité de direcció proposat per Carrasco i que compta amb Sergio Toledo en la Secretaria General i amb Vicent Sales, Almudena García i Carmen Amorós per a la Coordinació General, de Transparència i Relacions Institucionals, Estratègia Política i Organització respectivament.

El nou equip directiu del PP a la ciutat de Castelló contempla també les següents Sotssecretaries: Al capdavant de la qual estarà Alfredo González; Acció Veïnal amb Clara Adsuara; Paz Aledón ocuparà la Sotssecretaria d’Economia i Rendició de Comptes; Juan Carlos Rodó és el nou Sotssecretari Auditor i de Control Intern; María Mulet s’encarregarà de l’Estratègia Electoral; Gisela Tena de Mobilització; Patricia Gracia, Atenció a l’Afiliat i el nou Sotssecretari de Comunicació i Innovació serà Julio Tena.

L’organigrama del PP de la ciutat inclou també un Comité de Drets i Garanties que presidirà Manuel Altava, un Comité Electoral amb Joaquín Torres de president i un Comité d’Ètica que dirigirà Ramón Jiménez. Finalment, els regidors del Grup Municipal Popular, parlamentaris nacionals i autonòmics, president de NNGG, presidenta del Grau, president de la Diputació i exalcaldes de la ciutat formen part també de l’òrgan assessor que completa el Comité de direcció del nou equip de Begoña Carrasco.

La resta de la Junta Local ho componen les Secretaries Executives, els Coordinadors de Districtes, les Secretaries d’Àrees i els Vocals. Una nova Junta renovada per Begoña Carrasco en un 60% “perquè necessitem gent nova però hem de conjugar esta frescor amb l’experiència de persones solvents i amb una demostrada trajectòria i capacitat de treball”.

La presidenta dels populars castellonencs ha agraït el suport rebut i assegurat que “ens queden dos anys de treball dur per recuperar la confiança dels ciutadans i l’alcaldia de Castelló”. Carrasco ha animat a la militància a implicar-se activament en el dia a dia del partit “perquè us necessitem a tots per tornar a governar la ciutat de Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.