fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim incentiva les compres amb una nova edici贸 del Pot de Nadal

Benic脿ssim incentiva les compres amb una nova edici贸 del Pot de Nadal

Les compres realitzades en els comer莽os adherits a la campanya entraran en els sortejos del 23 de desembre i 4 de gener.

L’Ajuntament de Benic脿ssim al costat de l’Associaci贸 de Comer莽os i Serveis Professionals de Benic脿ssim (Acoserbe) impulsa el comer莽 local de proximitat potenciant les compres en el municipi durant la campanya nadalenca. Despr茅s de la iniciativa 鈥楨l teu Comer莽 T’Aproxima El Nadal鈥 que es va desenvolupar dissabte passat en la pla莽a Constituci贸, Acoserbe activa el tradicional Pot de Nadal. 鈥淒es del consistori donem suport a les campanyes de dinamitzaci贸 comercial que duu a terme Acoserbe, refor莽ant aix铆 el nostre comprom铆s amb el teixit empresarial del municipi, amb uns comer莽os i serveis de proximitat que destaquen per la qualitat dels seus productes i serveis, per la confian莽a i la professionalitat dels nostres empresaris, contribuint aix铆 a engrandir la identitat d’un municipi com Benic脿ssim que aposta per la qualitat.

Quant al Pot de Nadal, com ha explicat la regidora delegada de l’脿rea, Vanessa Batalla, 鈥渆ls establiments de l’associaci贸 adherits a la iniciativa i que s贸n al voltant de trenta, estaran identificats amb un vinil a la porta i les compres realitzades aquests dies en aquests establiments entraran en els sortejos que es realitzaran el 23 de desembre i el 4 de gener. Enguany hi ha un total de dos premis de 270 euros cadascun i els agraciats podran gastar el premi en els comer莽os adherits a la campanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.