fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 inverteix 140.000 鈧 en manteniment de camins en els municipis afectats per incendis i per pluges torrencials

La Diputaci贸 de Castell贸 inverteix 140.000 鈧 en manteniment de camins en els municipis afectats per incendis i per pluges torrencials

Les actuacions realitzades pel Parc M貌bil han consistit en neteges de pistes forestals, arranjament de camins i obertura de vies periurbanes per a millorar la seguretat d’uns certs municipis davant una evacuaci贸.

El Parc M貌bil de la Diputaci贸 de Castell贸 ha realitzat accions de millora en els termes municipals dels municipis afectats, tant pels incendis del passat estiu, com per les fortes pluges d’aquesta tardor, per un import total de 140.000 鈧.

Durant els mesos d’octubre i novembre s’han dut a terme les actuacions programades en deu municipis dels tretze afectats pels incendis. De la mateixa manera, s’han reparat diversos camins i pistes de Xert i San Rafael del R铆o, municipis que van patir episodis de pluges torrencials fa unes setmanes.

Les actuacions realitzades pel Parc M貌bil han consistit en neteges de pistes forestals, arranjament de camins i obertura de vies periurbanes per a millorar la seguretat d’uns certs municipis davant una evacuaci贸. Les actuacions s’han dut a terme proporcionalment a l’脿rea total dels termes municipals que ha patit el pas del foc.

Totes les actuacions han comptat amb la coordinaci贸 tant amb les corporacions municipals com amb les institucions auton貌miques, per a evitar solapar les actuacions de la Diputaci贸 amb les quals puga promoure la Generalitat Valenciana i les entitats locals.

Les labors han incrementat el pressupost total del Parc M貌bil en 132.000 鈧, augmentant fins a un total d’1.232.000 鈧 la dotaci贸 econ貌mica que es destina per a l’arranjament i millora de camins i pistes a la prov铆ncia de Castell贸 durant el 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.