Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Responsabilitat – L’opinió de Manuel Hernández

Responsabilitat – L’opinió de Manuel Hernández

Manuel Hernández és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó.

Si d’alguna cosa hem de presumir aquells que tenim un càrrec públic és de ser responsables amb la tasca que d’alguna manera ens han encomanat els nostres veïns amb els seus vots a les urnes. I no hi ha millor forma de portar a cap aquesta tasca que la de ser capaços d’escoltar-los i portar les seues inquietuts i necessitats a terme si està a les nostres mans directament i si no ho està, fer tot el posible per a que aquells que tenen la responsabilitat de governar es facen càrrec de complir-les.

I això és el que vam fer al ple d’agost de La Vall d’Uixó, portant una proposta neutral, coherent i consensuada per a donar solució al ja famós conjunt de rotondes del Barri Carmadai. Una proposta que no entrava a valorar ni la incompetència del PP per pagar uns terrenys amb diners de tots el vallers que després no va escriturar com a municipals, ni la irresponsabilitat de l’equip de Govern i la conselleria per dur a terme unes obres que en cap moment van ser vistes amb bons ulls ni pels veïns, ni pels empresaris ni pels usuaris d’aquesta via d’entrada al nostre poble per València per la que diariament transiten més de 8.000 vehicles.

Encara que la resta de grups van tindre opció per part de Ciudadanos d’adherir-se a la proposta i que haguera estat una declaració institucional ningú no ho va fer. De tota manera, gràcies al compromís amb els veïns i empresaris d’aquest regidor de traure un pacte del ple per a que les seus reivindicacions es tinguen en compte en aquestes obres, finalment, encara que l’equip de Govern va demanar fins dues vegades que es retirara la moció vam aconseguir unanimitat per a que la solució a les obres siga de forma consensuada entre totes les parts implicades.

De la mateixa manera, hem exigit a la Diputació de Castelló que complisca amb el seu compromís als pressupostos de destinar una partida al vallat dels parcs infantils de la nostra localitat, altre exemple més de la irresponsabilitat d’un Executiu tripartit (PSOE, EU i Compromís) que còrren molt per a fer complir alguns acords encara que s’hagen pres per majoria simple i molt poc per a altres que s’han aprovat per unanimitat. En aquest cas, el que està en joc és la seguretat dels nostres menuts i no podem consentir que quasi dos anys després no s’haja fet absolutament res. Espere i desitge que els diferents colors polítics d’una i altra administració es queden a banda pels nostres menuts i que per una vegada les administracions siguen daltòniques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.