fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

 Sorlí: “Compromís-Podem ha trencat el bipartidisme a Castelló”

  Sorlí: “Compromís-Podem ha trencat el bipartidisme a Castelló”

Compromís-Podem obté per primera vegada representació al congrés amb Marta Sorlí

 

“Per fi ha arribat el moment de fer política per a les persones. Avui hem fet història. Castelló per fi té una veu forta, valenta i compromesa que portarà al Congrés la veu i les necessitats de les persones, dels pobles i de les comarques de Castelló”. Així ho ha assegurat la diputada electa de Compromís-Podem És el Moment per les comarques de Castelló, Marta Sorlí, qui ha manifestat que “estem molt satisfets, perquè hem fet realitat tots els objectius: aconseguim un grup valencià propi, tant per nombre de diputats com per superar el 15% per cada demarcació”.

Sorlí ha afirmat que “els resultats de les eleccions d’avui demostren que la ciutadania necessita un canvi, demandava un nou enfocament de la política. La ciutadania ha deixat de creure en els partits tradiconals i el bipartidisme. Hem trencat el bipartidisme a Castelló i al País Valencià i la Ciutadania de ha tornat a dir que vol una altra política”.

“El 24M vam posar les institucions valencianes al servei de la ciutadania i ara ho farem en el Congrés i en el Senat”. “Els somriures, la il·lusió i el canvi han pres Madrid”.

Militants i simpatitzants de Compromís i de Podem s’han celebrat a la nova seu de Compromís, del carrer Moyano, uns resultats “històrics” que “marquen un abans i un després per a la política castellonenca”.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.