fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Brancal assisteix a la jornada informativa de la FVMP sobre subvencions d’habitatge i pobresa energ猫tica

Brancal assisteix a la jornada informativa de la FVMP sobre subvencions d’habitatge i pobresa energ猫tica

La regidora d’Habitatge ha manifestat que la prioritat 茅s “rescatar persones i recolzar a aquells que m茅s ho necessiten”.

La regidora d’Habitatge, Ali Brancal, va participar ahir en la Jornada Provincial de Castell贸 sobre Ajudes als Municipis, Pol铆tiques Socials i Serveis, organitzada per la FVMP (Federaci贸 Valenciana de Municipis i Prov铆ncies).

En la mateixa, el director general d’Administraci贸 Local, Antoni Such, ha informat sobre les l铆nies d’actuaci贸 i de les ajudes als xicotets municipis. Per la seua banda, Alberto Sanchis, director general d’Habitatge, Rehabilitaci贸 i Regeneraci贸 Urbana ha comentat les actuacions sobre pobresa energ猫tica i p猫rdua de l’habitatge per no poder atendre el pagament del lloguer.

A m茅s, tamb茅 s’ha oferit als assistents informaci贸 sobre les pr貌ximes convocat貌ries de subvencions en mat猫ria d’habitatge, tant per a lloguer com a ajudes a la rehabilitaci贸 per a particulars i comunitats de propietaris i la implantaci贸 dels Informes T猫cnics de l’Edificaci贸.

La regidora d’Habitatge, Ali Brancal, ha valorat molt positivament la jornada en la qual s’han abordat els principals mecanismes per a “recolzar a aquells que m茅s ho necessiten, es tracta de rescatar persones, de mostrar el nostre inter猫s per ajudar a la gent a sol路licitar ajudes i estar del costat dels col路lectius prioritaris per a les mateixes: afectats en processos d’execuci贸 hipotec脿ria, fam铆lies monoparentals, menors de 30 anys, etc猫tera”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.