fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló es convertix en referent de Xarxallibres

Castelló es convertix en referent de Xarxallibres

El Conseller d’Educació Vicent Marzá ha remarcat que l’Ajuntament ha respost amb una magnífica organització i desplegament de mitjans

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Marzá:“és un referent respecte a l’organització del programa XarxaLlibres que s’ha realitzat en totes les comarques del País Valencià”[/pullquote] Marzà s’ha mostrat “contentíssim per com s’ha organitzat a Castelló, el cas d’aquesta ciutat és totalment referent i és una experiència a exportar completament a altres ajuntaments. El programa XarxaLlibres té una gran potència”. El conseller ha seguit comparant que “en dos anys, el Partit Popular amb el programa Llibrey, que en teoria era un projecte d’intercanvi de llibres, va aconseguir la inscripció de 146 persones. Amb XarxaLlibres, només en la ciutat de Castelló ja portem més de 5.000 persones inscrites a través de l’aplicació telemàtica”.

El conseller també ha destacat la implicació del Consistori castellonenc i “com han facilitat a la ciutadania l’accés a aquest programa que és una aposta clara, pedagògica i social per a fer que les famílies puguen tenir accés a un banc de llibres i que no hagen de tornar a fer aqueixos grans esforços econòmics per a pagar els llibres de text”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.