fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 es convertix en referent de Xarxallibres

Castell贸 es convertix en referent de Xarxallibres

El Conseller d’Educaci贸 Vicent Marz谩 ha remarcat que l’Ajuntament ha respost amb una magn铆fica organitzaci贸 i desplegament de mitjans

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Marz谩:鈥溍﹕ un referent respecte a l’organitzaci贸 del programa XarxaLlibres que s’ha realitzat en totes les comarques del Pa铆s Valenci脿”[/pullquote] Marz脿 s’ha mostrat 鈥渃ontent铆ssim per com s’ha organitzat a Castell贸, el cas d’aquesta ciutat 茅s totalment referent i 茅s una experi猫ncia a exportar completament a altres ajuntaments. El programa XarxaLlibres t茅 una gran pot猫ncia鈥. El conseller ha seguit comparant que 鈥渆n dos anys, el Partit Popular amb el programa Llibrey, que en teoria era un projecte d’intercanvi de llibres, va aconseguir la inscripci贸 de 146 persones. Amb XarxaLlibres, nom茅s en la ciutat de Castell贸 ja portem m茅s de 5.000 persones inscrites a trav茅s de l’aplicaci贸 telem脿tica鈥.

El conseller tamb茅 ha destacat la implicaci贸 del Consistori castellonenc i 鈥渃om han facilitat a la ciutadania l’acc茅s a aquest programa que 茅s una aposta clara, pedag貌gica i social per a fer que les fam铆lies puguen tenir acc茅s a un banc de llibres i que no hagen de tornar a fer aqueixos grans esfor莽os econ貌mics per a pagar els llibres de text鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.