fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 repartir脿 55.000 llibrets amb la programaci贸 de la Magdalena

Castell贸 repartir脿 55.000 llibrets amb la programaci贸 de la Magdalena

L’alcaldessa, Amparo Marco, i la reina de les festes, Carolina T谩rrega, presenten el programa oficial, que es repartir脿 en la pla莽a Major i per primera vegada tamb茅 en les tinences d’alcaldia.

El compte arrere per a la Magdalena 2016 ha arrancat avui amb la presentaci贸 del llibret oficial, del que es repartiran 55.000 exemplars en la pla莽a Major i enguany, per primera vegada, tamb茅 en les tinences d’alcaldia. A m茅s dels llibrets, tamb茅 s’editaran 15.000 exemplars de m脿 i altres 15.000 amb la programaci贸 infantil de les festes. La presentaci贸 ha comptat amb la participaci贸 de l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco; les reines de les festes, Carolina T谩rrega i Lola Marco i les seues corts d’honor; la regidora de Festes, Sara Us贸; el president de la Junta de Festes, Juanvi Bellido, i representants de Bankia, en la seu de les quals s’ha presentat el programa oficial.

L’alcaldessa de Castell贸 ha aprofitat la presentaci贸 del programa per a fer una crida a la ciutadania i ha demanat “comprensi贸 i generositat a ve茂ns i ve茂nes amb els inconvenients que poden suposar les festes pel tall de carrers o el soroll”. Marco s’ha mostrat conven莽uda que “el car脿cter acollidor dels castellonencs, la seua generositat i el treball conjunt far脿 que es visquen les millors festes de la Magdalena”. L’alcaldessa tamb茅 s’ha mostrat conven莽uda que l’edici贸 de 2016 “no ser脿 tant bona con la del pr貌xim any perqu猫 la intenci贸 del Govern municipal, del Patronat de Festes i de la Junta de Festes 茅s millorar tot el que calga”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.