fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Domingo Lorenzo: “El 20-D C’s guanyarà les eleccions i serà el motor del canvi per a la província de Castelló”

Domingo Lorenzo: “El 20-D C’s guanyarà les eleccions i serà el motor del canvi per a la província de Castelló”

TANCAMENT DE CAMPANYA
El candidat de Ciutadans al Congrés dels Diputats assenyala que “la il·lusió i l’interès en les propostes de C’s són la tònica general de la campanya”

Ciutadanos (C’s) guanyarà les eleccions i es convertirà en el motor del canvi per a Castelló en pròxim 20-D”, ha explicat el Candidat de Ciutadans (C’s) per la província de Castelló, Domingo Lorenzo, que es troba ja en les seues últimes hores de campanya.

El mateix ha explicat aquest matí en la capital de la província que “C’s ha fet una campanya de proximitat, de tu a tu, perquè el més important són les persones i que coneguen d’a prop el projecte”.

Així mateix, també ha assenyalat que “veure la il·lusió en les cares dels castellonencs i el seu interès per les propostes de C’s per a millorar l’entorn ha sigut la tònica general de la campanya durant aquests dies”.

A més, ha apuntat “que C’s no ha entrat en el ‘i tu més’ per molt que altres partits han intentat atacar i açò és perquè tenen por davant l’arribada del projecte assenyat que serà motor de canvi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.