fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Patronat d’Esports aprofita la parada t猫cnica per a realitzar manteniment i reparacions en les piscines de la ciutat

El Patronat d’Esports aprofita la parada t猫cnica per a realitzar manteniment i reparacions en les piscines de la ciutat

El Patronat d’Esports, dirigit per Enric Porcar, est脿 aprofitant la parada t猫cnica de les instal路lacions esportives municipals per a realitzar tasques de reparaci贸 i manteniment en totes les piscines de la ciutat, a excepci贸 de la del Pinar, que est脿 oberta durant tota la temporada estival.

Aix铆, la piscina que m茅s tasques rebr脿 ser脿 la Piscina Municipal Ol铆mpica de les instal路lacions de Gaet脿 Huguet, on s’est脿 realitzant la pujada del fons de la piscina xicoteta en 30 cent铆metres. Amb aquesta escomesa, es podran realitzar activitats aqu脿tiques sense que cobrisca als usuaris en tota la seua superf铆cie i, a m茅s, afavoreix la seua perfecta neteja, permetent el nade per a escalfament en les competicions de la piscina gran.

A m茅s, la piscina gran s’ha buidat per a poder netejar i eliminar les algues de totes les juntes, se sanejaran els rodets de les cortines separadores per a Waterpolo i altres treballs de manteniment corresponents a la parada t猫cnica. Tamb茅 es van a repassar els motors de l’ACS, de la climatitzaci贸 i del jacuzzi i reparar els trams de canonades que s’han deteriorat per l’煤s. Finalment, se substituir脿 l’enllumenat dels vestuaris amb equips de bombetes led i es procedir脿 a deixar en perfecte estat d’煤s tot el sistema d’energia solar t猫rmica, amb la finalitat d’optimitzar al m脿xim el consum energ猫tic.

Per la seua banda, en les instal路lacions esportives Castalia es va a procedir a sanejar tot el sistema primari de l’ACS i aconseguir evitar els canvis bruscs de temperatura de l’aigua que suposen una mol猫stia per a l’usuari i s’instal路lar脿 un dosificador autom脿tic per a hiperclorar a la nit el jacuzzi, aix铆 com es repassar脿 tot el sistema d’energia solar.

En la piscina de l’Emilio Fabregat, les actuacions del qual s’escometran al setembre, es procedir脿 al buidatge de la mateixa per a determinar si cal canviar la lona de PVC que conforma el fons de la mateixa o, si simplement requereix de xicotetes reparacions.

Altres instal路lacions

Finalment, i fora de les instal路lacions de piscines, tamb茅 es procedir脿 a substituir un gran tram de canonades d’aigua de la distribuci贸 de l’ACS als vestuaris en el Pavell贸 Ciutat de Castell贸 i en Gaet脿 Huguet s’instal路lar脿 una estructura met脿l路lica en altell en un dels magatzems per a guanyar capacitat i es condicionar脿 l’entrada de servei de la zona adjacent amb l’avinguda Enrique Gimeno, mitjan莽ant cimentat de superf铆cies amb instal路laci贸 de reg i plantat d’herba natural, per a zona d’escalfament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.