fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La sala d’estudi de l’Ateneu Jove obrir脿 a mitjan gener

La sala d’estudi de l’Ateneu Jove obrir脿 a mitjan gener

L’espai comptar脿 capacitat per a 30 estudiants i connexi贸 a internet.

La Regidoria de Joventut ha datat la posta en marxa de la sala d’estudi de l’Ateneu Jove per al 18 de gener, quan hauran finalitzat els treballs de condicionament de la tercera planta de l’edifici on s’instal路lar脿 l’脿rea reservada per a tasques lectives. Despr茅s de diverses setmanes de condicionament, els operaris estan pintant les parets i les portes i instal.lant diversos endolls, uns treballs que es preveu finalitzen en dues setmanes.

El consistori tamb茅 t茅 previst habilitar un amplificador de senyal perqu猫 els usuaris puguen connectar-se a internet. En els dies previs a l’obertura, els operaris municipals instal路laran els mobles amb els quals comptar脿 la sala d’estudi, amb capacitat per a 20 persones, i les dues sales de reunions, amb espai per a unes altres deu.

L’Ateneu Jove pret茅n convertir-se en un espai de refer猫ncia per als adolescents pel que el departament de Joventut, que dirigeix Xavier Trenco, ha realitzat en els 煤ltims mesos treballs de manteniment com ara pintat de totes les sales, aules i despatxos de l’edifici, aix铆 com de renovaci贸 de les portes. Per al regidor, la recuperaci贸 d’aquest espai suposa “la recuperaci贸 de l’inter猫s pels joves i el seu futur que, en definitiva, 茅s el nostre”.

Seguint aquesta l铆nia de treball, la Regidoria de Joventut, ha anunciat una ampliaci贸 de les places dels seus tallers “Tria tu”, que passaran de 10 a 20. Aquests tallers ofereixen classes de refor莽 escolar gratu茂tes a joves amb dificultats acad猫miques i advoquen per oferir alternatives de futur als alumnes que procedeixen d’entorns conflictius o desfavorits. La iniciativa es va engegar el passat mes d’octubre i ha comptat amb gran acceptaci贸 entre els estudiants, per la qual cosa el consistori ha decidit ampliar la disponibilitat i els dies de realitzaci贸 d’aquests tallers.

Cal recordar que la programaci贸 de Joventut, que presentar脿 el pr貌xim dia 7 de gener el regidor de l’脿rea, ha incorporat un programa de formaci贸 per a la cerca d’ocupaci贸 que el consistori oferir脿 de manera gratu茂ta en col路laboraci贸 amb la Cambra de Comer莽 de Castell贸. Aquests tallers estaran compostos per diverses sessions centrades en la preparaci贸 d’entrevistes o l’煤s d’eines digitals amb finalitats laborals i se celebraran tots els dimecres de febrer en l’Ateneu Jove. El centre tamb茅 albergar脿 cursos d’idiomes i per a l’obtenci贸 de certificats, aix铆 com formacions relacionades amb l’animaci贸 infantil i juvenil i l’educaci贸 mediambiental.

Leave a Reply

Your email address will not be published.