fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Tormo (PP) demana a PSPV i Comprom铆s donar veu a l’脕lvaro Falomir per a definir el futur de l’IES despr茅s de derrocar al maig l’antic Errando Vilar

Tormo (PP) demana a PSPV i Comprom铆s donar veu a l’脕lvaro Falomir per a definir el futur de l’IES despr茅s de derrocar al maig l’antic Errando Vilar

La demolici贸 de l’antic col路legi d’Infantil i Prim脿ria va culminar durant la segona quinzena del maig passat i havia de permetre que l’institut ampliara depend猫ncies.

El maig passat, “fa avui m茅s de vuit mesos”, va concloure a Almassora l’enderrocament de l’antic col路legi Infantil i Prim脿ria, Errando Vilar. “La intervenci贸”, tal com ha recordat la regidora del PP a Almassora, Mar铆a Tormo, “havia de donar llum verda a la Conselleria d’Educaci贸 per a executar l’ampliaci贸 de l’institut annexe, l’脕lvaro Falomir, de manera que es milloraren les condicions del centre docent”.

Des del grup municipal del Partit Popular han instat als dos partits en el govern, PSPV i Comprom铆s, “a donar veu a l’institut per a decidir el seu futur”. Tormo ha recordat que despr茅s de l’anunci de la Conselleria d’Educaci贸 de retirar les aules prefabricades que ocupen el centre educatiu, “s’hauria d’abordar amb el centre docent quin 茅s la seua posici贸 com a comunitat educativa, si s’opta per l’ampliaci贸 del centre o, si escau, es planteja una altra alternativa”.

Tormo ha recordat el treball que durant el passat mandat es va desenvolupar amb l’Administraci贸 auton貌mica a fi de garantir que, en cas d’optar per l’ampliaci贸 de les instal路lacions educatives, el terr猫 annex estava alliberat per a poder executar-la.

La regidora del PP ha oferit la seua experi猫ncia i col路laboraci贸 per a definir un futur per al centre que “necess脿riament ha de comptar amb la visi贸 del centre educatiu”. Tal com ha recordat la regidora, “durant el passat mandat aquest era un projecte que manejava la Conselleria d’Educaci贸 i sobre el qual ja s’havia desenvolupat un primer avantprojecte”.

Aix铆 les coses, per part del consistori “no solament vam procedir a l’enderrocament de la instal路laci贸, sin贸 tamb茅 a l’adequaci贸 de l’entorn perqu猫 la parcel路la quedara alliberada per a les necessitats que Educaci贸 determinara. L’important ara 茅s que aquest projecte no s’oblide i es done veu als principals interessats, els qui ocupen l’institut, per a definir la millor opci贸 per a l’脕lvaro Falomir”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.