fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Xavi del Se帽or presidir脿 la comissi贸 d’investigaci贸 de la Junta de Festes

Xavi del Se帽or presidir脿 la comissi贸 d’investigaci贸 de la Junta de Festes

L’Ajuntament de Castell贸 ha iniciat la Comissi贸 d’investigaci贸 de la Junta de festes, aprovada en el ple del passat Octubre a proposta de Castell贸 en Moviment.

El passat Octubre el ple de l’Ajuntament va aprovar, a proposta de Castell贸 en Moviment, una investigaci贸 per auditar els comptes del Patronat de Festes i de l’antiga Fundaci贸 de Festes. La proposta d’aquesta moci贸 naix聽 de la sospita d’una 鈥mala praxi鈥 en la gesti贸 exercida per la Junta de Festes. Per a la formaci贸 ciutadana les sospites de duplicitat de pagaments de subvencions 鈥渟贸n part d鈥檜n problema major, motiu pel qual vam proposar una Auditoria del Patronat鈥, ha recordat el regidor del Se帽or.

La comissi贸 d’investigaci贸 naix amb l’objectiu d’auditar els 煤ltims 8 exercicis, el que suposa remuntar-se al 2008, quan la Junta funcionava amb el paraigua jur铆dic de la Fundaci贸 de Festes. A m茅s dels grups pol铆tics, l’acord del plenari menciona la participaci贸 dels t猫cnics municipals, un especialista designat per cada grup pol铆tic 鈥amb l’objectiu d’emetre un informe鈥, i representants del Consell de Participaci贸. Del Se帽or ha assenyalat que 鈥sabem que estem davant un organisme que operava amb una evident falta de control en el seu pressupost. Esperem ben aviat con茅ixer amb major precisi贸 quina 茅s la realitat que hi havia gr脿cies a un proc茅s que compta amb la participaci贸 de diversos agents socials鈥.

Des de l’agrupaci贸 electoral mostren la seua satisfacci贸 pel nomenament de Xavi del Se帽or com a president de la Comissi贸, 鈥es tracta d’una iniciativa del nostre grup, pel que volem responsabilitzar-nos per aconseguir els objectius acordats pel plenari鈥, ha declarat el propi del Se帽or. Per al regidor el 鈥desafiament鈥 de la Comissi贸 no sols resideix en dirimir si hi ha irregularitats, a m茅s, assenyala voluntat de l’agrupaci贸 electoral per fer d’aquesta comissi贸 鈥la primera auditoria municipal dels anys de gesti贸 popular鈥, i afegeix 鈥la necessitat per fer de la Comissi贸 un proc茅s que promoga el debat ciutad脿.鈥 聽De fet, la moci贸 aprovada menciona que es publicaran 鈥les dades i conclusions parcials a mesura que es vagen obtenint, per tal de garantir la transpar猫ncia del proc茅s i el seu car脿cter t猫cnic i social鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.