Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Arriba l’Escola d’Estiu, l’alternativa vacacional infantil de l’Ajuntament de Benicarló

Arriba l’Escola d’Estiu, l’alternativa vacacional infantil de l’Ajuntament de Benicarló

El procés d’inscripció començarà el dia 30 i 31 de maig amb el repartiment de cites per a més tard poder formalitzar la matrícula en el torn assignat.

Enguany, l’alternativa vacacional de l’Ajuntament de Benicarló, dirigida a tots els xiquets i xiquetes nascuts entre l’any 2015 i el 2007, s’estendrà des de l’1 de juliol fins al 9 d’agost i s’estructurarà en tres torns (de l’1 al 12 de juliol, del 15 al 26 de juliol i del 29 de juliol al 9 d’agost), en horaris que van des de les 9.00 fins a les 16.00 hores, amb diferents alternatives d’entrada i sortida segons les necessitats familiars.

Els alumnes, que van d’edats entre els 3 i 12 anys, es repartiran entre el CEIP Eduardo Martínez Ródenas, per als alumnes més menuts i sense servei de menjador, i el CEIP Àngel Esteban, que acull alumnes de totes les edats amb servei de menjador inclòs. Així i tot, els germans podran sol·licitar acudir al mateix centre.

La cita per a formalitzar les inscripcions es donarà els dies 30 i 31 de maig, en horari de 9.00 a 11.00 hores al Centre Social Municipal La Farola (carrer del Port, 37).

Leave a Reply

Your email address will not be published.