fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es convoca un concurs oposici贸 per la provisi贸 de vacants d’infermer/a d’institucions sanit脿ries

Es convoca un concurs oposici贸 per la provisi贸 de vacants d’infermer/a d’institucions sanit脿ries

Este concurs es realitza per a cobrir les vacants del torn d’acc茅s lliure.

Totes aquelles persones que es vegen amb les capacitats de presentar-se a un concurs oposici贸 per a cobrir places vacants d’infermer/a d’institucions sanit脿ries podr脿 arribar a fer-ho ara. Es convoquen proves selectives pel torn d’acc茅s lliure per a la provisi贸 de 638 places vacants i a m茅s es far脿 la reserva de 51 places per a les persones que tinguen la condici贸 legal de persones amb grau de diversitat funcional igual o superior al 33 %.

Per tal de poder aspirar a una d’estes places s’ha de tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol altre estat membre de la Uni贸 Europea, tenir el t铆tol de diplomat o grau en infermeria o b茅 tenir les condicions per tenir-lo, posseir la capacitat funcional necess脿ria per a l’exercici de les tasques, no haver revocat el seu nomenament com a personal funcionari inter铆, haver ingressat la taxa de participaci贸 i no ostentar una pla莽a de la mateixa categoria.

Abans d’omplir la sol路licitud, l’aspirant haur脿 d’especificar la categoria o especialitat dl torn d’acc茅s lliure a la qual aspira i despr茅s ja podran omplir la sol路licitud a la p脿gina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica (www.san.gva.es).

Finalment, un cop s’haja acabat el per铆ode de sol路licituds, el director general de Recursos Humans i Econ貌mics aprovar脿 la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses i es publicar脿 en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.