fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’ús de mascareta serà obligatori en tota Comunitat Valenciana a partir d’avui

L’ús de mascareta serà obligatori en tota Comunitat Valenciana a partir d’avui

La mesura l’ha anunciat la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, després de l’augment de contagis per COVID-19 a Castelló, València i Alacant.

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha anunciat la publicació este mateix dissabte d’una ordre que obligarà a totes les persones a partir dels sis anys que es troben a la Comunitat Valenciana a utilitzar mascareta en espais oberts i tancats, encara que es puga garantir la distància de seguretat.

Esta mesura s’ha dut a terme a causa de l’augment de contagis per coronavirus, o COVID-19, produïts en les províncies de Castelló, València i Alacant, i amb la intenció d’evitar una progressió de les infeccions.

Les mascaretes a utilitzar deuran ser sense vàlvula exhalatòria i haurà d’estar sempre cobert el nas i la boca. Així i tot, es podrà prescindir de l’ús d’este element de protecció a les platges, les piscines i en espais de natura.

L’ordre de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública serà publicada durant el dia d’avui al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.