Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Turisme Comunitat Valenciana llança una aplicació mòbil per a crear conte de Nadal personalitzats

Turisme Comunitat Valenciana llança una aplicació mòbil per a crear conte de Nadal personalitzats

Esta acció fomenta productes nadalencs 100% valencians com el torró d’Alacant, els mariscos de Castelló o la tradicional Trenca de Reis valenciana

Turisme Comunitat Valenciana ha creat una aplicació mòbil per a crear un conte de Nadal personalitzat i compartir plans de les destinacions turístiques més destacades.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “a través d’esta iniciativa es posa en valor l’oferta nadalenca en la Comunitat Valenciana d’una manera lúdica i divertida”.

L’acció s’emmarca dins de l’actual campanya de màrqueting digital de Turisme Comunitat Valenciana i s’amplificarà a través dels seus perfils socials amb l’objectiu d’atreure nous visitants en temporada baixa a qualsevol de les destinacions agrupades en les sis marques turístiques: Castelló Mediterrani, València Turisme, Costa Blanca, Turisme València, Benidorm i Alacant City & Beach.

Amb l’app l’usuari podrà triar la narració del seu conte personalitzat, a través dels paisatges nevats de l’Alt Maestrat o els carrers il·luminats del centre de València, prenent com a fil conductor els sentits. Esta acció fomenta productes nadalencs 100% valencians com el torró d’Alacant, els mariscos de Castelló o la tradicional Trenca de Reis valenciana.

A més, en aquesta aplicació no falten sensacions evocadores com l’olor a castanyes rostides als carrers, l’aroma de les olles nadalenques o la llenya cremant en les xemeneies als pobles de l’interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.