fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ximo Puig ha apel路lat a l’esfor莽 i al treball conjunt entre l’administraci贸 p煤blica i les empreses per a situar a la Comunitat Valenciana en l’avantguarda de l’economia espanyola

Ximo Puig ha apel路lat a l’esfor莽 i al treball conjunt entre l’administraci贸 p煤blica i les empreses per a situar a la Comunitat Valenciana en l’avantguarda de l’economia espanyola

El President ha afirmat que l’objectiu de la Generalitat “va a ser sempre intentar generar un espai de col路laboraci贸 i de suport a les empreses perqu猫 puguen crear de deb貌 llocs de treball i noves oportunitats”. Una capacitat de generar prosperitat que segons Puig 茅s el que permet generar recursos per a sostenir l’Estat de Benestar. “Creixement, Estat del Benestar, progr茅s i prosperitat”, ha resumit Ximo Puig.

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha apel路lat a l’esfor莽 i al treball conjunt entre l’administraci贸 p煤blica i les empreses per a situar a la Comunitat Valenciana en l’avantguarda de l’economia espanyola. “Es tracta que cadascun fa莽a ben el seu treball perqu猫 tots conjuntament siguem capa莽os de posar a la Comunitat Valenciana on es mereix, que 茅s un altre lloc que a l’avantguarda d’Espanya”, ha assegurat Puig.

Aix铆, el President ha afirmat que l’objectiu de la Generalitat “va a ser sempre intentar generar un espai de col路laboraci贸 i de suport a les empreses perqu猫 puguen crear de deb貌 llocs de treball i noves oportunitats”. Una capacitat de generar prosperitat que segons Puig 茅s el que permet generar recursos per a sostenir l’Estat de Benestar. “Creixement, Estat del Benestar, progr茅s i prosperitat”, ha resumit Ximo Puig.

El Cap del Consell s’ha expressat d’aquesta manera en el lliurament dels Premis Economia 3 2015 on tamb茅 ha mostrat als presents l’agra茂ment “pel seu esfor莽” ja que tal com ha assegurat “vost猫s representen el rostre de la Comunitat Valenciana que volem visibilitzar a Espanya”. “Hem d’intentar que Espanya i el m贸n s脿pien que des de la Comunitat Valenciana sorgeixen cada dia empreses, idees i capacitats de millorar la vida dels valencians i de la resta dels ciutadans”, ha concl貌s el President Puig.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.