fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alzira llança una nova campanya informativa sobre la Covid dirigida a l’hostaleria

Alzira llança una nova campanya informativa sobre la Covid dirigida a l’hostaleria

L’Ajuntament d’Alzira ha encetat una campanya informativa per a instal·lar als bars, cafeteries i restaurants de la ciutat, per a fer difusió de les mesures de seguretat que cal complir en este àmbit.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, i la Regidora de Sanitat Gema Alós, han visitat hui alguns establiments de la ciutat per a fer arribar esta iniciativa. Es tracta d’un cartell que reproduix un menú en una pissarra, on els plats i suggeriments es corresponen amb les pautes necessàries per a la correcta estada en l’establiment.

“Amb esta campanya volem arribar d’una manera senzilla als nostres hostalers, que són una peça clau en la difusió de les mesures de seguretat a la clientela”, ha recordat l’alcalde, Diego Gómez.

L’acció comunicativa busca la col•laboració de l’hostaleria de la ciutat per a fomentar un servei segur i recordar els alzirenys i alzirenyes pautes anti Covid 19. A partir de hui i al llarg de la setmana que ve, es repartiran 150 cartells a bars, restaurants i restaurants d’Alzira on es recorden les mesures, que cal respectar quan estem en un establiment d’hostaleria.

Des de l’Ajuntament es vol comunicar que esta iniciativa té l’objectiu de mantindre una relació directa amb el sector hostaler de la ciutat per tal d’assegurar que es respecten les normes de prevenció de la Covid 19. “No podem oblidar que sense salut no hi ha economia per això demanem la col·laboració tant del sector de l’hostaleria com dels clients i clientes” ha afegit l’alcalde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.