fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana repartir脿 dem脿 mascaretes entre la poblaci贸 de 14 a 64 anys de la zona 4 en la Llar Fallera

Borriana repartir脿 dem脿 mascaretes entre la poblaci贸 de 14 a 64 anys de la zona 4 en la Llar Fallera

Dem脿 dimarts el consistori distribuir脿 les mascaretes en la Llar Fallera en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h per a les persones residents en la zona 4 i continuar脿 dimecres i dijous en dues zones m茅s de la ciutat.

L’Ajuntament continua el repartiment entre la ciutadania de Borriana, d’edats compreses entre els 14 i 64 anys, de les 25.000 masqueretes homologades tipus FFP2 adquirides pel consistori. Aix铆, dem脿 dimarts en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h es lliuraran les mascaretes en quatre taules instal路lades en la Llar Fallera per a les persones residents en la zona 4.

Cal recordar que l’equip municipal de govern ha elaborat un dispositiu per al repartiment d’este contingent de masqueretes, amb l’objectiu de facilitar el seu lliurament al major nombre possible de ve茂ns i ve茂nes que ho desitgen. Per a aix貌, s’ha fet un mapa del cens per zones. En l’operatiu de lliurament participen la Policia Local i personal de Via P煤blica, aix铆 com voluntaris de l’Assemblea Local de Creu Roja de Borriana i de protecci贸 Civil.

Concretament, l’operatiu s’est脿 realitzant durant cinc dies consecutius en 6 zones diferents del municipi. El mapa amb les zones dividides per districtes per al repartiment de masqueretes es pot consultar en el web municipal www.burriana.es i en les xarxes socials municipals.

Ahir diumenge va comen莽ar el lliurament de masqueretes per a les persones residents en les zones 5 i 6 en el Port i en el Grau, i ha continuat avui dilluns en el Calvari per a les residents en la zona 1. Dem脿 dimarts es far脿 la distribuci贸 a la Llar fallera per a les persones de la zona 4, el dimecres en el Jard铆 del Bes per a la zona 2 i, finalment, el dijous en la pla莽a de l’Hereu per als residents en la zona 3.

Una sola persona amb el DNI pot arreplegar les masqueretes de la unitat familiar censada (persones que estan censades en el mateix habitatge). A m茅s, tamb茅 podr脿 arreplegar les masqueretes de ve茂ns i ve茂nes, sempre que aporte la documentaci贸 (DNI) d’aqueixes persones.

Per a la poblaci贸 infantil l’Ajuntament ja va adquirir 5.500 m脿scares infantils de dues mides, reutilitzables i homologades, destinades a escolars majors de 3 anys i menors de 14 anys, que ja s’han distribu茂t entre tots els centres educatius del municipi perqu猫 cada centre realitze el lliurament.
Igualment, per a la poblaci贸 de majors de 65 anys i col路lectius vulnerables de risc davant la pand猫mia de la Covid-19, les farm脿cies del municipi proporcionen tres masqueretes que aporta la Generalitat Valenciana per a la distribuci贸 gratu茂ta, presentant de la targeta SIP en les oficines de farm脿cia de Borriana i sense cap cost per a la persona usu脿ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.