fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana convoca les subvencions per a activitats culturals de 2022

Borriana convoca les subvencions per a activitats culturals de 2022

El Consistori destina 9.000 euros a subvencionar projectes de m煤sica, teatre, dansa, arts visuals, cinematografia i cultura tradicional.

L’Ajuntament de Borriana ha publicat la convocat貌ria de les subvencions per a activitats culturals de 2022. Aquestes ajudes estan destinades a la promoci贸 d’activitats culturals de m煤sica, teatre, dansa, arts visuals, cinematografia i cultura tradicional.

El consistori, que ha destinat un pressupost total de 9.000 euros, ha obert el termini per a la presentaci贸 de sol路licituds, que s’allargar脿 fins al pr貌xim 5 d’agost inclusivament. Una inversi贸 que, en paraules del regidor de Cultura, Vicent Granel, 鈥渇ar脿 possible que molts projectes d’inter猫s cultural puguen eixir endavant i arribar a tota la ciutadania鈥.

En aquest sentit, Granel ha assegurat que Borriana 鈥渃ontinua apostant per la cultura local, donant suport amb aquestes subvencions que ara es publiquen als projectes m茅s interessants que revitalitzen cada dia l’activitat cultural de la ciutat i la vida social dels ve茂ns i les ve茂nes鈥.

Amb aquesta l铆nia de finan莽ament, l’Ajuntament podr脿 subvencionar fins al 100% del projecte i fins a un import m脿xim de 3.000 euros, destinats a les despeses corrents que tinguen relaci贸 amb l’activitat subvencionada i que es realitzen entre l’1 de gener i el 30 de desembre de 2022.

D’altra banda, cal destacar que nom茅s es concedir脿 una subvenci贸 per cada entitat que es presente i, abans de la data de la publicaci贸 de les bases en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia, podran presentar-se aquelles entitats la finalitat de les quals siga la promoci贸 i difusi贸 de la cultura i estiguen inscrites en el Registre d’Associacions de Borriana.

El procediment de concessi贸 ser脿 el de concurr猫ncia competitiva, a trav茅s de la comparaci贸 de les sol路licituds presentades, valorant criteris com el pressupost destinat, el programa anual d’activitats, la mem貌ria de resultats de les seues accions culturals, la formaci贸 dels membres, els programes de formaci贸 cultural o la continu茂tat de l’associaci贸.

A m茅s, cal destacar que nom茅s es tindran en compte projectes culturals per a la promoci贸 d’activitats culturals de m煤sica, teatre, dansa, arts visuals, cinematografia i cultura tradicional. Per tant, no es valoraran els projectes que se centren en activitats vinculades a les festes locals, tradicionals o de barri, o els relacionats amb l’exercici f铆sic i l’esport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.