fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana lliura els premis del IV Concurs Municipal de Dibuix en un CMC La Merc猫 ple fins a la bandera

Borriana lliura els premis del IV Concurs Municipal de Dibuix en un CMC La Merc猫 ple fins a la bandera

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Policia i Seguretat lliuren al costat dels membres del cos els diplomes i premis especials als nens i nenes premiats.

El pati de butaques del Centre Municipal de Cultura de la Merc猫 ha tornat a quedar-se menut per acollir el lliurament de premis i diplomes del IV Concurs Municipal de Dibuix que organitzen conjuntament la regidoria de Seguretat i la Policia Local de Borriana. A trav茅s del contacte directe dels policies locals i l’alumnat de prim脿ria a trav茅s de les iniciatives que porta endavant el departament de la URCE, es coordina un concurs en el qual centenars de xiquets i xiquetes preparen la seva il路lustraci贸 nadalenca que despr茅s de la decisi贸 del jurat es converteix en la felicitaci贸 nadalenca que cada any el cos envia a trav茅s de les xarxes o el correu.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont ha iniciat l’acte parlant als xiquets i xiquetes sobre 鈥渆l paper fonamental que juga la nostra Policia Local a la ciutat, i especialment en la relaci贸 directa amb la comunitat escolar que acaba derivant en iniciatives tan boniques i participatives com aquestes鈥. Per la seva banda, el responsable de l’脿rea a nivell municipal, Javier Gual, ha volgut 鈥渇elicitar el Nadal a tot l’alumnat de prim脿ria鈥 i ha aconseguit que els xiquets i xiquetes entonaren un 鈥淏on Nadal鈥 que ha resonat a l’edifici del CMC La Merc猫. A m茅s, Gual ha volgut agrair 鈥渁ls membres de la Policia i especialment als que formen part de la URCE per seguir treballant directament amb els xiquets i xiquetes a trav茅s dels programes i les iniciatives que durant tot l’any duen a terme als centres escolars, i que es tanquen amb aquest bonic acte que demostra l’admiraci贸 dels m茅s menuts de la ciutat pel treball de la Policia Local i la dedicaci贸 dels agents en la seva labor de prevenci贸, educaci贸 vial o transmissi贸 de valors鈥.

De forma individual cadascun dels alumnes presents en el CMC La Merc猫 han descendit les escales per recollir el seu diploma personalitzat per haver participat en el concurs, per a continuaci贸, anunciar als guanyadors dels premis especials. Els tres primers han estat per als finalistes en el concurs de dibuix que s’han emportat un lot de material escolar amb motxilla i estoig inclosos i que han estat Sergio Garc铆a D谩vila del col路legi Salesianos, In茅s Pla Violeta del Illes Columbretes i Gisela G贸mez Jim茅nez del CPEE Pla d’Hortolans. Per貌 el premi m茅s esperat, el que consistia en una bicicleta tot terreny i el seu corresponent casc ha estat per a l’alumna del col路legi Salesianos Marina R铆os Granell que aplaudida pels seus companys i companyes ho ha recollit abans de ser informada que el seu dibuix passar脿 a convertir-se en la felicitaci贸 nadalenca de la Policia Local. L’acte s’ha tancat amb l’agra茂ment per part dels membres de la URCE que durant tot l’any han treballat al costat de l’alumnat pel 鈥渟eu esfor莽 i il路lusi贸 a l’hora de participar en el concurs i per demostrar-nos dia a dia que segueixen les nostres recomanacions i a poc a poc les apliquen a la seva vida di脿ria鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.