fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carmen Rubert López és triada reina de les festes de Vila-real

Carmen Rubert López és triada reina de les festes de Vila-real

La reina escollida correspon amb els resultats de l’enquesta publicada ahir a Diari Millars.

La Junta de Festes va anunciar ahir que la nova reina de les festes d’este any 2019 serà Carmen Rubert López. La mateixa Junta va tenir en compte a l’hora de seleccionar-la la seua vinculació a les associacions de la ciutat així com el seu interés mostrat per accedir al càrrec de reina en les entrevistes realitzades per la Comissió de Protocol de la Junta de Festes.

Carmen té 17 anys i estudia 2n de batxillerat al Laude British School of Vila-real. És membre de la Congregació de Filles de Maria Immaculada i a més forma part del grup COM de la Consolació de Vila-real.

La seua mare va ser reina l’any 1990, així que la proclamació de tota la cort d’honor ha estat un dia que han viscut amb molta il·lusió a la seua casa. Per a Carmen formar part de la cort d’honor de Vila-real és viure una experiència semblant a la viscuda per la seua mare i que tantes vegades ha sentit a casa. De fet, ja s’havia convertit en un somni per a ella. Carmen està segura que serà un any inoblidable on podrà conéixer molta gent i on podrà compartir amb altres xiques la mateixa il·lusió de representar el seu estimat poble.

Leave a Reply

Your email address will not be published.