fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carmen Rubert L贸pez 茅s triada reina de les festes de Vila-real

Carmen Rubert L贸pez 茅s triada reina de les festes de Vila-real

La reina escollida correspon amb els resultats de l’enquesta publicada ahir a Diari Millars.

La Junta de Festes va anunciar ahir que la nova reina de les festes d’este any 2019 ser脿 Carmen Rubert L贸pez. La mateixa Junta va tenir en compte a l’hora de seleccionar-la la seua vinculaci贸 a les associacions de la ciutat aix铆 com el seu inter茅s mostrat per accedir al c脿rrec de reina en les entrevistes realitzades per la Comissi贸 de Protocol de la Junta de Festes.

Carmen t茅 17 anys i estudia 2n de batxillerat al Laude British School of Vila-real. 脡s membre de la Congregaci贸 de Filles de Maria Immaculada i a m茅s forma part del grup COM de la Consolaci贸 de Vila-real.

La seua mare va ser reina l’any 1990, aix铆 que la proclamaci贸 de tota la cort d’honor ha estat un dia que han viscut amb molta il路lusi贸 a la seua casa. Per a Carmen formar part de la cort d’honor de Vila-real 茅s viure una experi猫ncia semblant a la viscuda per la seua mare i que tantes vegades ha sentit a casa. De fet, ja s’havia convertit en un somni per a ella. Carmen est脿 segura que ser脿 un any inoblidable on podr脿 con茅ixer molta gent i on podr脿 compartir amb altres xiques la mateixa il路lusi贸 de representar el seu estimat poble.

Leave a Reply

Your email address will not be published.