fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Claudia García brilla com a reina de la Fira d’Onda 2016

Claudia García brilla com a reina de la Fira d’Onda 2016

Onda proclama a la nova representant dels més xicotets de la ciutat.

Onda va celebrar la proclamació de la nova reina infantil de la Fira. Claudia García, nerviosa i emocionada, ha sigut la protagonista d’un acte màgic en el qual s’ha convertit en la màxima representant dels més xicotets de la ciutat durant les festes d’Onda, que se celebraran del 21 al 30 d’octubre.

En una nit especial i rebuts entre aplaudiments, han fet la seva entrada, en el Teatre Mònaco, la nova reina de les festes, Claudia García, acompanyada d’Adrián Collado, i de la seva cort d’honor formada per Ana Arroyo, acompanyada de Noel Blasco; Nadia Jiménez i Lua Chaler; Sofía Alós, acompanyada per Iván Salvador; i Inés Romero, amb el seu acompanyant Alejandro Palacios. En aquest moment, ha quedat arrere tot el passat per a viure una nit d’ensomni dirigida, des de l’escenari, pels actors de la companyia Amimic Teatre, que han traslladat a tot el públic assistent al ‘País de las maravillas’ .

La nit de les emocions havia començat i els nous representants de la ciutat han rebut multitud de regals de mans de la reina i la cort d’honor infantil sortint, la reina major i la seva dama també de 2015, de representants oficials de diferents Ajuntaments i de distints col·lectius i entitats socials de la ciutat. Així mateix i en nom de la ciutat, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el regidor de Festes, Asensio Blaya, van imposar les insígnies de la Fira.

Leave a Reply

Your email address will not be published.