fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Descobreix les millors rutes per veure les impressionants falles de València

Descobreix les millors rutes per veure les impressionants falles de València

Coneix les ubicacions més destacades i els monuments més impressionants per a gaudir de les festes falleres a València.

Cada any, milers de persones de tot el món s’acosten a València per a gaudir de les espectaculars falles, que destaquen per les seues impressionants falles, el seu to humorístic i l’enorme creativitat dels artistes fallers. Amb 800 monuments fallers en 400 ubicacions diferents repartides per tota la ciutat, és important conèixer les millors rutes per a no perdre les falles més destacades.

En primer lloc, és imprescindible visitar les falles de secció especial, les quals solen ser les més espectaculars i complexes, amb ninots de grans dimensions i dissenys impressionants. També es recomana visitar les falles guanyadores dels principals premis, com la Falla de l’Ajuntament o la Falla de la Plaça del Pilar.

Altres ubicacions destacades són el carrer Sueca, famós per les seues falles satíriques i d’humor negre, o la zona de la Plaça de la Mercè i el carrer Sagunt, que compta amb una gran concentració de falles en un espai reduït. Per últim, és important tindre en compte que moltes falles estan ubicades en barris fora del centre de la ciutat, com Benimaclet o Russafa, per la qual cosa és recomanable planificar bé les rutes per a no perdre cap de les millors falles de València.

En definitiva, si vols gaudir de les millors falles de València, no et perdes les rutes més destacades per a contemplar aquestes obres d’art.

Leave a Reply

Your email address will not be published.