fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Gabinet de Promoci贸 del Valenci脿 organitza un concurs en els centres educatius en el qual s’il路lustrar脿 la vida i obra de Jaume Bru i Vidal

El Gabinet de Promoci贸 del Valenci脿 organitza un concurs en els centres educatius en el qual s’il路lustrar脿 la vida i obra de Jaume Bru i Vidal

Amb motiu del centenari del naixement del poeta i historiador, l’alumnat haur脿 d’elaborar una auca.

Amb motiu del centenari del naixement del poeta i historiador Jaume Bru i Vidal (1921-2000), el Gabinet de Promoci贸 del Valenci脿 de l’Ajuntament de Sagunt ha convocat un concurs on es premiar脿 l鈥檃uca que millor il路lustre la seua vida i obra, feta a partir dels dotze redolins elaborats per la professora de llengua i literatura Olga Gargallo.

El concurs est脿 destinat a tot l’alumnat de tercer cicle de prim脿ria, primer i segon cicle de secund脿ria, batxillerats i cicles formatius dels centres educatius de la ciutat de Sagunt, que poden fer una proposta creativa individual o en equip. L’Equip de Cicle triar脿 un treball de cada aula i el centre remetr脿 fins al 31 de mar莽 la seua selecci贸.

Es pot emprar qualsevol t猫cnica creativa per a l’elaboraci贸 de les 12 vinyetes, entesa en un sentit ampli i obert (dibuix, pintura, imatge, fotomuntatge…). Es valorar脿 especialment la qualitat comunicativa i la innovaci贸, i les il路lustracions han de ser originals de l’autor o autora. L’煤s de fotografies est脿 subjecte a les normes de propietat intel路lectual i, en tot cas, nom茅s es poden utilitzar les que estiguen lliures de drets, per貌 fent menci贸 de la seua proced猫ncia.

D’altra banda, es concediran cinc premis (un per cada cicle educatiu esmentat en la base 1) a les millors propostes, consistents en un diploma acreditatiu per a l’artista i per al centre, un lot de llibres i material promocional. L鈥檃uca valorada com a primer premi ser脿 publicada massivament en paper i en format digital com a material educatiu per a la celebraci贸 del Centenari Jaume Bru i Vidal.

El jurat estar脿 conformat per persones coneixedores de la vida i l’obra de Jaume Bru i Vidal i relacionades amb l’ensenyament i les arts pl脿stiques. El veredicte i la data de lliurament de premis s’anunciar脿 al mes d’abril, i les auques del concurs seran exposades per a tota la ciutadania a la sala que determine l’Ajuntament de Sagunt.

La regidora del Gabinet de Promoci贸 del Valenci脿, Mar铆a Josep Soriano, ha indicat que 芦el Gabinet de Promoci贸 del Valenci脿 no podia faltar en els actes dedicats al nostre estimat cronista i poeta, Santiago Bru i Vidal. I ho fa amb una proposta l煤dica i profitosa per a con茅ixer millor la seua vida i el seu sentiment cap al nostre poble i la nostra llengua禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.