fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Museu de la Mar de Peníscola duplica al juliol el nombre de visites guiades

El Museu de la Mar de Peníscola duplica al juliol el nombre de visites guiades

Més de 51.000 persones l’han visitat en 2017.

L’oferta del Museu, diversificada i atractiva, continua acostant a un ampli nombre de visitants la tradició pesquera de la localitat, els arts de pesca, les tipologies de pesca, així com les espècies autòctones que es poden veure en els aquaris. Així mateix, s’han duplicat les peticions de recórrer el Museu mitjançant una visita guiada, tant de grups visitants procedents d’hotels de la ciutat com d’entitats culturals que procedeixen d’altres comunitats autònomes.

Concretament han sigut 13 grups els que han visitat en el mes de juliol el Museu; l’increment en el total de mesos des de gener ha sigut del 19%, la qual cosa respon a la necessitat d’interpretació de la visita per part dels usuaris, “un servei de guia que ofereix el museu també de forma gratuïta i que aprofundeix en la divulgació de tots els seus continguts” tal com ha explicat el director de l’espai expositiu, José Miguel Zurita.

Durant els mesos d’estiu El Museu de la Mar està obert cada dia des de les 10:00 hores a les 14:00 hores. i des de les 17:00 hores a les 21:00 hores, amb entrada lliure; està certificat per ADEAC com a Centre Blau i Aula de Mar, compta amb certificat SICTED en gestió de qualitat turística i, segons les previsions i el ritme de les visites, tornarà a superar els 100.000 visitants anuals també este 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.