fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Elena Pastor i Julia L贸pez proclamades Reines Falleres de Borriana 2020

Elena Pastor i Julia L贸pez proclamades Reines Falleres de Borriana 2020

Esta proclamaci贸 va tenir lloc en el Ple extraordinari celebrat en el Centre Municipal de Cultura la Merc猫.

Elena Pastor i Julia L贸pez han sigut proclamades oficialment Reines Falleres de Borriana 2020 en el Ple extraordinari celebrat en el Centre Municipal de Cultura la Merc猫.

Despr茅s de la intervenci贸 de la secret脿ria municipal que feia constar i donava fe de l’elecci贸 realitzada el proppassat mes de juliol a l’Ajuntament, ha sigut Julia L贸pez qui inicialment ha accedit al centre de l’escenari i ha estat rebuda per l’alcaldessa, Maria Josep Safont, i per la regidora de Festes i Presidenta de la Junta Local Fallera, Llu茂sa Monferrer.

L’Alcaldessa li ha entregat la placa i el ram de flors protocol路lari que l’acredita com la m脿xima representant infantil de les pr貌ximes Falles de 2020 i Monferrer li ha imposat la ins铆gnia de la Junta Local Fallera.

Posteriorment, ha sigut el torn de la nova Reina Fallera, Elena Pastor, que ha sigut acollida amb una gran expectaci贸 i aplaudiments pels centenars de persones que omplien tant el pati de butaques com bona part de l’entrada de la Casa de la Cultura.

A partir d’aqueix moment, totes dos representants han anat rebent, al costat de l’alcaldessa i de la presidenta de la JLF, les noves representants de les Corts d’Honor, tant major com infantil, i a les Dames de la Ciutat.

Finalment, les representants i presidents de cadascuna de les 19 agrupacions falleres de la ciutat tamb茅 han pres part en l’acte amb la presentaci贸 de cadascuna d’elles a la ciutadania.

L’acte s’ha tancat amb la intervenci贸 de Maria Josep Safont, la qual ha volgut transmetre un missatge d’alegria perqu猫 茅s el “primer dia gran i important del nou cicle faller”, despr茅s que ahir Mar Zamora i Anne Al贸s foren acomiadades en el Ball especial celebrat en la Llar Fallera, i a qui ha agra茂t “la manera de portar el nom i donar a con猫ixer Borriana com ho han fet durant tot l’煤ltim any”.

A m茅s, l’alcaldessa ha animat Elena i Julia perqu猫 des d’avui mateix comencen a “gaudir d’un any que segur que ser脿 irrepetible i que quedar脿 per sempre en la vostra mem貌ria”.

Ara comen莽a el compte enrere per a un mes de novembre ple d’actes fallers, com ara, la inauguraci贸 de l’exposici贸 dels vestits regionals de les Reines Falleres i de les seues Corts d’Honor divendres que ve 8 de novembre a les 19.30 hores, en la sala d’actes de la Caixa Rural.

Posteriorment, s’espera un altre dels moments m茅s especials d’este inici del cicle faller, ja que Elena Pastor viur脿 l’acte de la seua Exaltaci贸 el dissabte 16 de novembre a la vesprada, mentre que Julia L贸pez podr脿 gaudir del seu acte d’Exaltaci贸 el diumenge 17 de novembre. I encara continuaran els actes fallers

Leave a Reply

Your email address will not be published.