fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els mercats municipals de Port de Sagunt realitzaran la seua activitat comercial en el seu empla莽ament habitual el 9 d’Octubre

Els mercats municipals de Port de Sagunt realitzaran la seua activitat comercial en el seu empla莽ament habitual el 9 d’Octubre

L’autoritzaci贸 respon a la petici贸 realitzada per tots dos mercats.

El pr貌xim dia 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, els mercats municipals de Port de Sagunt, tant l’exterior com l’interior, realitzaran la seua activitat comercial en el seu empla莽ament habitual a petici贸 dels i les representants dels mercats.

En este sentit, la regidora de Comer莽 i Mercats, Ana Mar铆a Quesada, ha destacat que l’autoritzaci贸 per a la realitzaci贸 del mercat el dissabte, 9 d’octubre, respon a la petici贸 realitzada tant pel mercat interior com exterior de Port de Sagunt.

Aix铆 mateix, Quesada ha explicat que 芦volem posar de manifest, una vegada m茅s, el suport de l’Equip de Govern, i d’esta regidoria en concret, als mercats i al comer莽 en general del municipi, considerant que es veuran beneficiats de la major aflu猫ncia de compradores i compradors en esta data. El nostre objectiu 茅s ajudar al fet que les activitats comercials del municipi superen de la millor forma possible la crisi provocada per la Covid 19禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.