fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els mercats municipals de Port de Sagunt realitzaran la seua activitat comercial en el seu emplaçament habitual el 9 d’Octubre

Els mercats municipals de Port de Sagunt realitzaran la seua activitat comercial en el seu emplaçament habitual el 9 d’Octubre

L’autorització respon a la petició realitzada per tots dos mercats.

El pròxim dia 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, els mercats municipals de Port de Sagunt, tant l’exterior com l’interior, realitzaran la seua activitat comercial en el seu emplaçament habitual a petició dels i les representants dels mercats.

En este sentit, la regidora de Comerç i Mercats, Ana María Quesada, ha destacat que l’autorització per a la realització del mercat el dissabte, 9 d’octubre, respon a la petició realitzada tant pel mercat interior com exterior de Port de Sagunt.

Així mateix, Quesada ha explicat que «volem posar de manifest, una vegada més, el suport de l’Equip de Govern, i d’esta regidoria en concret, als mercats i al comerç en general del municipi, considerant que es veuran beneficiats de la major afluència de compradores i compradors en esta data. El nostre objectiu és ajudar al fet que les activitats comercials del municipi superen de la millor forma possible la crisi provocada per la Covid 19».

Leave a Reply

Your email address will not be published.