fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els quadres encarregats a Traver Calzada ja llueixen a l’Altar Major de la Cocatedral

Els quadres encarregats a Traver Calzada ja llueixen a l’Altar Major de la Cocatedral

La Regidoria de Cultura facilita el trasllat de les obres fins a Santa Maria amb les Brigades Municipals i encarregant una rampa ad hoc

La Regidoria de Cultura, dirigida per Ver贸nica Ruiz, ha facilitat en la vesprada d’avui el trasllat de les obres pict貌riques per a l’Altar Major de la Cocatedral de Santa Maria que van ser encarregats al pintor Traver Calzada. Aix铆, les Brigades Municipals de l’Ajuntament de Castell贸 han realitzat tasques de suport log铆stic per a traslladar les peces des del taller de l’artista fins a la Cocatedral.

A m茅s, l’Ajuntament de Castell贸 tamb茅 ha assumit el pagament de m茅s de 4.500 鈧 per a realitzar el transport especial i desc脿rrega amb grua dels quadres i tamb茅 de la realitzaci贸 d’unes rampes realitzades ex profeso perqu猫 la grua poguera accedir a la Cocatedral.

D’aquesta manera, des de la Regidoria de Cultura es contribueix a enriquir el patrimoni cultural i art铆stic de la ciutat de Castell贸 amb la corresponent contribuci贸 econ貌mica per a la creaci贸 dels dos quadres que, a partir d’avui, vestiran l’Altar Major de Santa Mar铆a.

El conjunt art铆stic pintat per l’artista castellonenc Vicente Traver Calzada 茅s de magn铆fiques dimensions i respon a dues de les obres que ell mateix va dissenyar per a crear el Retaule de l’Altar Major de Santa Mar铆a, amb un total de 10 peces. En aquesta primera fase, les obres desenvolupades han sigut 鈥楢sunci贸n de la Virgen Mar铆a鈥 i 鈥楧ormici贸n de la Virgen Mar铆a鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.