fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

En els centres amb major demanda prevaldr脿 la proximitat al col路legi

En els centres amb major demanda prevaldr脿 la proximitat al col路legi

Aix铆 茅s com s’acaba el districte 煤nic, tant en col路legis com a instituts p煤blics i concertats prevaldr脿 la proximitat, ja no es donar脿 punt per ser fill o germ脿 d’antic alumne, ni per ser mare gestant ni queda tampoc gens del punt que triava com a circumst脿ncia especial el centre docent. Pujaran els punt, a m茅s, ja que la prozimitat al centre valdr脿 10 punts i tindre un germ脿 al centre en valdr脿 15.

L’avantprojecte que regula els centres docents tant p煤blics com a privats aix铆 ho defineix, amb l’objectiu de 芦refor莽ar el control social del procediment per a fer possible conjugar la llibertat d’elecci贸 de centre per les fam铆lies, amb l’acc茅s de tot l’alumnat en condicions d’igualtat, aix铆 com l’adequada i equilibrada distribuci贸 entre els centres docents禄 aquesta missi贸 recaur脿 sobre els consells escolars municipals.

Les zones es delimitaran segons la poblaci贸 escolar de la zona i el volum de centres docents. En els municipis valencianoparlants cada districte escolar haur脿 d’incloure almenys un centre amb l铆nia d’ensenyament en la llengua pr貌pia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.