fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Morella celebrarà l’acte d’homenatge a Teudo Sangüesa

L’Ajuntament de Morella celebrarà l’acte d’homenatge a Teudo Sangüesa

En l’acte es farà lliurament al professor, Teudo Sangüesa, de la Creu de Santa Llúcia a títol pòstum.

Dilluns, 31 d’octubre, es lliurarà la Creu de Santa Llúcia a títol pòstum a Teudo Sangüesa, professor i director de l’antic institut de Morella, ex-regidor i persona molt vinculada a les tradicions i la cultura de la localitat. El lliurament de la Creu a Teudo Sangüesa es va aprovar en sessió plenària a l’inici de l’any, però en ser tan recent la seua pèrdua es va acordar amb la família realitzar un acte homenatge posterior al 7 de gener, que és quan tradicionalment té lloc l’acte del major reconeixement que atorga el consistori a les persones o entitats que han destacat pel seu treball cap als altres en els àmbits de la cultura, la societat, les arts o les ciències; i amb açò han contribuït a unir els valors de l’esforç, sacrifici, estima, solidaritat, al nom de Morella.

L’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés, ha assenyalat que “Teudo ha sigut des de sempre una persona molt implicada en la cultura del municipi. Un professor sempre disposat a col·laborar en la redacció en les publicacions de l’entitat local, en l’organització d’esdeveniments culturals, destacant per la seua dedicació i importància les festes del Anunci i el Sexenni. Agraïm enormement la seua col·laboració amb aquest Ajuntament”.

La Creu de Santa Llúcia és la màxima distinció de la ciutat a la llavor de certes persones o entitats de la localitat que destaquen pels seus mèrits i voluntat per fer coses importants per Morella y, en moltes ocasions, sense esperar res a canvi.

El present any el consistori també va lliurar la Creu de Santa Llúcia a Paco Yeste, José Miguel Gasulla i la Comissió del 0,7%, pel seu esforç, sacrifici i solidaritat units més que mai al nom de Morella.

L’acte homenatge del lliurament de la Creu de Santa Llúcia a títol pòstum a Teudo Sangüesa Esteban tindrà lloc el dilluns, 31 d’octubre, a les 19.00 h., en la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella. En l’acte participaran els alumnes de l’Escola de Música i es realitzaren diferents parlaments per part de persones que apreciaven a Teudo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.