fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Coves de Vinrom脿 finalitza el projecte de catalogaci贸 dels materials del futur Museu

Les Coves de Vinrom脿 finalitza el projecte de catalogaci贸 dels materials del futur Museu

Els 9 participants han inventariat els materials de l’Esgl茅sia dels Desemparats i de la Casa de Les Senyoretes.

Les Coves de Vinrom脿 ha finalitzat la segona part del Projecte de pr脿ctiques en inventari i catalogaci贸 dels materials que formaran part del futur Museu del municipi, que s’ha desenvolupat en les 煤ltimes dues setmanes i en el qual han participat 4 estudiants i llicenciats vinculats al m贸n de l’art, vinguts de diferents punts de la geografia espanyola.

L’acte de lliurament de certificats en l’Ajuntament, al que ha assistit l’alcaldessa del municipi, M貌nica Nos, el regidor de Cultura, Joan Villaplana, Josep Cristi脿 Linares, Cap del Servei de Cultura a Castell贸, i el director del projecte, Vicent Escriv脿, ha posat fi a aquest curs estructurat en dues fases.

La primera fase del curs, centrada en la catalogaci贸 de l’Esgl茅sia dels Desemparats, va tenir lloc de l’1 al 12 d’agost, mentre que aquesta segona part ha inventariat els materials de la Casa dels Senyoretes.

Al llarg de les 4 setmanes que ha durat el projecte, organitzat per l’Ajuntament de la localitat en col路laboraci贸 amb la Conselleria de Cultura, els 9 participants s’han allotjat en l’alberg municipal de manera gratu茂ta i han combinat la formaci贸 amb les visites tur铆stiques al municipi, a m茅s de les excursions a l’Ermitori de Sant Vicent, el Barranc de la Valltorta o la Ruta dels Molins.

L’alcaldessa de les Coves de Vinrom脿, M貌nica Nos, ha assenyalat que 鈥渁quest projecte ens ha perm猫s construir les bases del futur Museu de la Vila de Les Coves, per la qual cosa estem molt satisfets amb el resultat. Gr脿cies a la implicaci贸 i treball dels participants, ara disposem d’una valuosa informaci贸, i podem seguir avan莽ant per a conservar i posar en valor el nostre patrimoni art铆stic鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.