fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Falles de Benicarl贸 celebraran el seu 50 aniversari amb dos monuments municipals

Les Falles de Benicarl贸 celebraran el seu 50 aniversari amb dos monuments municipals

Dem脿 dissabte a les 19.00 hores es presentaran els dos esbossos juntament amb el cartell oficial anunciador de les Falles 2023.

L’Ajuntament de Benicarl贸 plantar脿 enguany dues falles municipals amb motiu del mig centenari que compleix la festa a la ciutat. Els esbossos d’aquests dos monuments es faran p煤blics dem脿 a les 19.00 hores al Magatzem de la Mar en un acte que servir脿 tamb茅 per a donar con茅ixer el cartell que ser脿 la imatge de les Falles 2023.

El regidor de Festes i Falles, Pedro Manch贸n, ha destacat 芦la col路laboraci贸 de la Junta Local Fallera en aquesta iniciativa de car脿cter singular i extraordinari禄. Manch贸n ha explicat que 芦els dos monuments municipals pretenen commemorar aquest important aniversari, promocionar la cultura de l’art ef铆mer, recon茅ixer el prestigi dels artesans de casa i promocionar l’efervescent escola benicarlanda禄.

Ambdues falles s’ubicaran al carrer Ferreres Bret贸, enfront de l’escultura dels llauradors. La falla infantil anir脿 a c脿rrec dels alumnes del Grau d’Artista Faller i Escenografia de Benicarl贸 i la falla gran ser脿 el resultat coral de diferents projectes que assoliran els artistes Fernando Foix, Vicent Mart铆nez, Ximo Foix, Juan Lluch i Grego Acebedo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.