fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les oficines d’informació turística de Peníscola atenen més de 87.000 consultes el 2022

Les oficines d’informació turística de Peníscola atenen més de 87.000 consultes el 2022

En els punts informatius oberts al públic s’ha atés a un 20% més de viatgers que l’any anterior.

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la tasca de l’equip d’informadors turístics amb els quals compta la localitat, al llarg de 2022. Les xifres són “les esperades després d’un any en què s’ha consolidat la recuperació de l’activitat del sector” ha valorat la regidora de l’àrea en el consistori, Raquel París, qui ha confirmat que la xifra de consultes ateses tant en taulells, com a través del correu electrònic i el telèfon, segueix la tendència ascendent i ha experimentat un increment, sent aquest del 20% respecte a les consultes resoltes l’any anterior.

Concretament s’han atés a un total de 87.397 viatgers, dels quals 64.243 eren procedents del nostre país i 23.254 des de fora de les nostres fronteres

La major part de les consultes es concentren en els mesos de juliol, agost i setembre, durant els quals les ocupacions hoteleres van registrar repunts substancials respecte a la temporada anterior.

El municipi ha comptat amb dos punts d’informació turística al llarg de la temporada d’estiu, incloent Peñismar, i manté l’atenció al públic en l’oficina central al llarg de tot l’any.

El personal de les Tourist Info s’amplia en funció de les necessitats del servei i enguany l’Ajuntament ha comptat, novament, amb la una aportació econòmica de la Diputació Provincial de Castelló per a aquest reforç a través del Patronat Provincial de Turisme.

La regidora de l’àrea, durant el balanç de les dades, ha volgut reconéixer l’important treball de l’equip d’informadors turístics, “el treball de l’equip dels nostres informadors turístics recupera xifres d’activitat prepandèmia i continua sent un servei extraordinàriament valorat pels usuaris” ha recalcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.