fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

‘L’Escola Canta’ tancar脿 el curs a Benicarl贸 amb un concert de m茅s de 200 escolars

‘L’Escola Canta’ tancar脿 el curs a Benicarl贸 amb un concert de m茅s de 200 escolars

La cita tindr脿 lloc dissabte 13 de maig a les 19.00 hores al pati del R贸denas. Els escolars estaran acompanyats per la Banda Juvenil i interpretaran una pe莽a del compositor Marcel Ortega amb text d’Isabel Mar铆n.

El proper 13 de maig a les 19.00 h tindr脿 lloc al pati del CEIP Eduardo Mart铆nez R贸denas el concert de cloenda del programa 芦l’Escola Canta禄, una activitat educativa de promoci贸 de la m煤sica i el cant en valenci脿 organitzada pels centres CEIP R贸denas, CEIP Marqu茅s de Benicarl贸 i IES Joan Coromines, juntament amb l’Ajuntament de Benicarl贸, a iniciativa de la Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esport.

Enguany, els xiquets i xiquetes dels dos centres de Prim脿ria interpretaran la cantata ‘El viatge de Robi’, una pe莽a del compositor i director de la Banda Municipal de Castell贸, Marcel Ortega, i text de l’escriptora Isabel Mar铆n. L’alumnat comptar脿 amb la col路laboraci贸 de l’alumnat de l’IES Joan Coromines, que ha preparat la part teatral de la cantata, una pe莽a que aborda el tema de l’amistat i els valors i combina m煤sica, cant coral, moviment coreogr脿fic i escenes teatrals, amb unes lletres de gran qualitat po猫tica.

La Banda Juvenil de l’Associaci贸 Musical Ciutat de Benicarl贸, dirigida per Pablo Angl茅s, ser脿 l’encarregada de posar-hi la m煤sica.

L’entrada ser脿 gratu茂ta per貌 caldr脿 tindre invitaci贸, que es repartir脿 als centres educatius participants i tamb茅 al Mucbe a partir del 10 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.