fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora presenta el calendari del contribuent de 2016

Almassora presenta el calendari del contribuent de 2016

Els cobraments de taxes i impostos s’estrendran de mar莽 a novembre

L’Ajuntament d’Almassora ha presentat el calendari del contribuent que estableix les normes i per铆odes de recaptaci贸 de tributs i altres exaccions en l’exercici 2016. Les taxes de guals i fem iniciaran el calendari de pagaments el 7 de mar莽 de 2016, mentre que el cicle es tancar脿 el 21 de novembre amb l’Impost d’Activitats Econ貌miques (IAE).
Aix铆, la taxa de guals i la taxa per la prestaci贸 del servei de recollida, tractament i eliminaci贸 de residus s貌lids urbans es cobrar脿 del 7 de mar莽 al 20 de maig de 2015. Els rebuts domiciliats es carregaran previsiblement el 8 d’abril. L’impost sobre vehicles de tracci贸 mec脿nica t茅 un termini de pagament que va del 4 d’abril al 20 de juny. El 6 de maig es cobraran els rebuts domiciliats.
D’altra banda, del 23 de maig al 5 d’agost tindr脿 lloc la recaptaci贸 de l’Impost sobre B茅ns Immobles (IBI), tant r煤stic com a urb脿. Per als rebuts domiciliats, la data prevista 茅s el 7 de juliol. Finalment, l’Impost d’Activitats Econ貌miques (IAE) es pagar脿 del 5 de setembre al 21 de novembre, el 7 d’octubre en el cas de les domiciliacions.
Els rebuts es podran fer efectius en qualsevol de les oficines de les seg眉ents entitats financeres: CaixAlmassora, Caixa Rural de Vila-real, BBVA, La Caixa, Nova Caixa Gal铆cia, Cajamar, BMN, Banc Santander, Banc Sabadell i Bankia. L’Ajuntament d’Almassora recorda que no existeix obligaci贸 legal d’enviar els rebuts. Aix铆, en cas que per qualsevol circumst脿ncia els ve茂ns no disposen dels documents cobratoris en per铆ode voluntari, els podran sol路licitar en les oficines del SIAC.
L’horari per a sol路licitar la documentaci贸 entre l’1 de juny i el 30 de setembre ser脿 de dilluns a divendres de 8.00 a 14 hores. Entre l’1 de setembre i el 31 de maig a l’horari anterior se sumen els dijous de 17.00 a 20.00 hores i els dissabtes de 9.00 a 13.00 hores. Tamb茅 茅s possible demanar la documentaci贸 a trav茅s de la carpeta ciutadana.
Per a aquells ciutadans interessats a domiciliar els rebuts, aquesta domiciliaci贸 tindr脿 efecte sempre que es registre abans de tres mesos de l’inici del per铆ode de cobrament voluntari. De no ser aix铆, assortir脿 efectes a partir del seg眉ent exercici.
Els contribuents que ja tinguen domiciliats els pagaments en entitats de dip貌sit rebran en les seues cases el deute efectuat en el seu compte d’aquesta entitat dins del termini de per铆ode voluntari. Transcorreguts els per铆odes de pagament relacionats anteriorment, els deutes seran exigibles pel procediment d’apremi i produiran el corresponent rec脿rrec, interessos de demora i, si escau, les costes que es produ茂squen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.