fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alzira subvenciona les matr铆cules i el primer quadrimestre a les escoletes

Alzira subvenciona les matr铆cules i el primer quadrimestre a les escoletes

Hui tamb茅 s’ha publicat el calendari d’admissi贸.

La regidoria d’Educaci贸 i Inf脿ncia ha anunciat que les matr铆cules per al curs 2020/2021 a les Escoles Infantil Municipals Llepolies, Infants i la Muntanyeta, seran gratu茂tes per a tots els xiquets i xiquetes.

Aix铆 mateix tamb茅 s’ha acordat que les despeses d’escolaritzaci贸 corresponents als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre tamb茅 seran sufragades per l’Ajuntament en els xiquets i xiquetes nascuts a 2019. Cal recordar que en el cas dels nascuts a 2018, les aules de 2 a 3 anys, l’escolaritzaci贸 continua sent subvencionada al 100% per a tot el curs.

“Esta mesura, amb un cost de prop de 25.000 euros, se suma a la resta d’accions de l’Ajuntament per tal d’estar al costat de la ciutadania i de les fam铆lies en esta situaci贸 complicada que estem vivint” assegura la regidora d’Educaci贸 i Inf脿ncia Maria Calvo.

Segons s’ha informat des de la regidoria els pares i mares podran presentar les sol路licituds del 22 al 29 de maig de manera telem脿tica a www.sedeelectronia.alzira.es buscant al cat脿leg de tr脿mits: sol路licitud d’admissi贸. En cas de voler presentar-la de manera presencial es podr脿 recollir el sobre a partir del dia 20 de maig a l’escoleta Llepolies. Cal acudir amb mascareta i seguir les mesures de seguretat indicades pel centre. Junt al sobre es proporcionar脿 tamb茅 data de cita pr猫via per a lliurar la documentaci贸.

Pel que fa a la publicaci贸 de llistes, per tal d’evitar els despla莽aments s’informar脿 de manera telef貌nica a partir del dia 9 de juny per a les llistes provisionals i del 15 de juny per a les definitives.

Per 煤ltim, pel que fa a la sol路licitud del bo infantil de la Generalitat per a l’alumnat adm猫s nascut a 2019, est脿 per confirmar el per铆ode per part de la Conselleria d’Educaci贸 per a demanar-lo. Tan prompte com estiga disponible la informaci贸 ho anunciarem al web de l’Ajuntament, Serveis, Escoles Municipals, aix铆 com a la mateixa Escola Infantil Municipal Llepolies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.