fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Arranca una nova edici贸 dels pressupostos participatius a Benicarl贸

Arranca una nova edici贸 dels pressupostos participatius a Benicarl贸

Fins al 15 de maig es poden presentar les propostes ciutadanes, ja siga de manera presencial o en l铆nia. Del 17 de juny al 3 de juliol estar脿 obert el termini de votacions.

La regidora de Participaci贸 Ciutadana, Filo Agut, ha presentat la sisena edici贸 dels pressupostos participatius de Benicarl贸, a trav茅s dels quals la ciutadania podr脿 plantejar propostes d’inversi贸 per al Pressupost General 2022 de l’Ajuntament. L’objectiu de l’estrat猫gia de participaci贸 ciutadana, que compta amb una partida de 100.000 euros, 茅s fomentar la participaci贸, donar veu a la ciutadania, con茅ixer les seues necessitats i afavorir el debat.

La regidora ha fet un balan莽 molt positiu de les edicions anteriors i ha destacat que 芦aquest any hem volgut recuperar les propostes que parteixen directament de la ciutadania, per aix貌 hem donat un termini de 15 dies per a qu猫 les persones puguen presentar les seues idees禄.

Aix铆, la presentaci贸 de propostes estar脿 oberta fins al 15 de maig a trav茅s del web聽www.benicarloparticipa.es聽o a trav茅s del correu electr貌nic聽correu.participacio.ciutadana@benicarlo.org. Les propostes tamb茅 es poden presentar presencialment al Registre d’Entrada de l’Ajuntament.

A m茅s de la participaci贸 de la ciutadania, els pressupostos participatius de 2022 tamb茅 comptaran amb la participaci贸 del teixit associatiu de Benicarl贸 i dels cinc consells municipals: Consell Municipal d’Esports, Consell Municipal de Desenvolupament Local, Consell Agrari, Consell Municipal de Benestar Social i Consell Municipal de Cultura.

Un calendari complet fins al mes de juliol

Una vegada finalitzada la fase de presentaci贸, l’equip t猫cnic municipal i els consells sectorials treballaran en l’an脿lisi de la viabilitat t猫cnica i econ貌mica de les propostes i posteriorment comen莽ar脿 el per铆ode de votaci贸.

Enguany, el termini per a votar ser脿 del 17 de juny al 3 de juliol i hi podran participar les persones majors de 16 anys inscrites al Padr贸 Municipal. Les votacions es podran fer en l铆nia a trav茅s del web聽www.benicarloparticipa.es聽o presencialment al Mercat de Benicarl贸 del 20 al 30 de juny (de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores).

Durant el mes de juliol es presentaran p煤blicament els projectes guanyadors de l’edici贸 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.