fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 executa les inversions de 2016 i prepara ja les de 2017

Benicarl贸 executa les inversions de 2016 i prepara ja les de 2017

La Regidoria d’Esports comen莽ar脿 a executar aquesta setmana les obres de millora de la pista exterior annexa del Pavell贸 Poliesportiu. Aquest dimecres es reunir脿 al Consell Consultiu d’Esports per a comen莽ar a perfilar les inversions de cara al 2017.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha confirmat que aquesta setmana comen莽aran les obres de reforma de la pista exterior annexa del Pavell贸 Poliesportiu, que consistiran b脿sicament a sanejar les columnes perimetrals i renovar el paviment. A m茅s, es marcaran les l铆nies per a una pista de b脿squet i s’habilitar脿 una nova pista transversal de futbol sala amb les mesures reglament脿ries, una demanda de fa temps de les entitats esportives.

Paral路lelament, s’incorporaran dos cistelles m茅s de b脿squet i s’adquiriran porteries port脿tils per al Pavell贸 i per a la pista esportiva del Passeig Mar铆tim. A m茅s, tamb茅 es renovar脿 el tatami.

D’altra banda, s’ha tancat tamb茅 el calendari d’actuaci贸 per a la implantaci贸 de la senyalitzaci贸 de les rutes i senders saludables pel terme de Benicarl贸, un projecte de la Regidoria d’Esports per a promocionar el patrimoni local, realitzat en col路laboraci贸 amb Centre H铆pic Benicarl贸, Deportes Balaguer, Club Triatl贸 Basiliscus i Centre Excursionista Xiruca.

El pressupost total de les inversions per a 2016 suma quasi 60.000 euros.

El regidor, Carlos Flos, ha valorat l’esfor莽 que fa la Regidoria d’Esports per a mantenir les instal路lacions esportives de la ciutat i ha confirmat que ja s’est脿 treballant de cara al pressupost de l’any que ve. 芦Aquest dimecres reunirem el Consell Consultiu d’Esports per comen莽ar a perfilar les inversions del 2017 i per al 28 de desembre tenim Plenari amb totes les entitats esportives禄, ha dit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.